17
Mayıs
2024
Cuma
KEŞAP - GİRESUN

Keşap Kaymakamlığı 'Sosyal Market' açtı

Keşap İlçe Kaymakamlığı tarafından yardıma muhtaç insanlara giysi ve ev eşyası yardımlarında bulunmak için açılan ’Sosyal Market’ törenle hizmete girdi.

Kaymakamı Uğur Kolsuz, açılışta yaptığı konuşmada, ilçede bir süre önce yardıma muhtaç insanlara ulaştırmak amacıyla giysi ve ev eşyası toplama kampanyası başlattıklarını söyledi. Kolsuz, Avrupa’da bu tür yardım yardımların sivil toplum örgütleri tarafından yaygın olarak yapıldığına dikkat çekerek, kaymakamlık olarak Türkiye’de örnek teşkil etmek istediklerini vurguladı. Kampanyaya büyük ilginin olduğunu ifade eden Kolsuz, kısa sürede yüzlerce giysi ve ev eşyası toplamayı başardıkları belirtti.

Toplanan giysi ve ev eşyalarını yardıma muhtaç insanlara ulaştırmak amacıyla Keşap İlçe Kütüphanesi bünyesinde ’Sosyal Market’ adı altında mağaza kurduklarını kaydeden Kolsuz," Başvuruda bulunan ihtiyaç sahiplerine 100 milyon lira değerinde kuponlar veriyoruz. İhtiyaç sahipleri vatandaşlarımız marketimize gelerek, kuponları karşılığında giysi ve ev eşyaları ihtiyaçlarını karşılayabilmektedirler" dedi. Yardımların sürmesi için desteğe ihtiyaçları olduğunu kaydeden Kolsuz, evlerde kullanılmayan giysi ve ev eşyalarının kendilerine ulaştırılması istedi.
Kaymakam Kolsuz, konuşmasının ardından marketin açılış kurdelesini kesti. Açılışın ardından ihtiyaç sahipleri, kendilerine verilen kuponlarla alış-veriş yaptılar.

GİRESUN (İHA) -
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2004 Salı 16:54:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?