22
Mayıs
2024
Çarşamba
MERKEZ - GİRESUN
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Hotel New Jasmin



85 toplam oda, 176 toplam yatak, 1 kral dairesi, 1 balayı odası, 5 suit oda, 1 özürlü odası, 1 executive oda, 76 standart oda. Deniz, havuz, bahçe, dağ manzarası var.



Genel Özellikler



Split klima, merkezi ısıtma, oyun odası, internet bağlantısı, business center, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, market, 24 saat oda servisi, jeneratör, istendiğinde doktor, istendiğinde bebek bakıcısı, ücretsiz otopark, evcil hayvan kabul edilmez.




Oda Özellikleri



Direkt telefon, balkon, minibar, kasa, internet bağlantısı, futbol TV, uydu tv, split klima, duş, küvet-banyo, saç kurutma makinesı.



Spor ve Aktiviteler



Açık havuz, çocuk havuzu, Türk hamamı, sauna, fitness center, masa tenisi, bilardo, disko, gece klübü.



Toplantı ve Kongre kapasitesi



3 toplantı odası (350 max. kapasite). Perde, beyaz tahta, flipchart, projeksiyon, barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, DVD player, televizyon, klima, internet, fotokopi. En büyük salon kapasitesi 200 pax.



Konum



Denize 0 m.. Trabzon Havaalanı 160 km. Şehir merkezinde.



|| >> Sonraki



Yemek Servisi



Oda kahvaltı, kahvaltı salonu, kafeterya, lobi bar, snack bar, havuz bar, sahil bar, roof bar, teras bar, restaurant bar. 1 restoran (300 kişi açık) (300 kişi kapalı), 1 alakart restoran. Dünya Mutfağı.

İlgili Kişi :
Adres1 :G.M.K. Bulvarı Çerkez Mevkii No:61 Giresun
Adres2 :
Posta Kodu :28200
Telefon :+90 (454) 214 16 46
Faks :+90 (454) 214 16 41
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.