18
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞEBİNKARAHİSAR - GİRESUN
Belediye Sayfaları

Bizimavrupa - Seçme Yazılar Kitabı piyasalarda.

Fransız siyaset bilimcisi, bürokrat, stareteji uzmanı, Prf.Pascal Boniface, IRIS'te (Uluslararasi ve Stratejik Iliskiler Enstitüsü) Arastirma direktörü ve Nükleer Kulüp sorumlusu Georges Le Guelte,gibi uluslararası arenada tanınmış yazarların yanısıra yurt içi ve dışından bir çok Yazarında yazılarının yer aldığı “ Bizimavrupa - seçme yazılar” kitabı ekim ayında Tüm kitapçılarda...

Türkiye'nin en çok okunan haber portalı HABERX.COM, Kadınlara yönelik en çok okunan COSMOTURK.COM, ve Şebinkarahisar'ın KENTHABER portalının yazarlarından Güven Gürbüz’ün yazılarınında yer aldığı kitapda; Güncel ve uluslararası yorumlarla yazarların görüş ve düşünceleri harmanlanmış.

2000 yılından itibaren yayın hayatını sürdüren bizimavrupa, internet üzerinden, Avrupa’da yaşayan türklere yönelik en önemli sitelerden birisi olma özelliğinide sürdürüyor. Bizimavrupa.com’a yayın hayatından başarılar diliyoruz.

“ Bizimavrupa seçme yazılar kitabının Ekim ayından itibaren kitapçılarda. Siz değerli KENTHABER okuyucularına duyurulur.

www.guvengurbuz.com.tr.tc
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2004 Perşembe 10:24:00
Güncelleme :17 Kasım 2004 Çarşamba 08:44:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?