19
Mayıs
2024
Pazar
ŞEBİNKARAHİSAR - GİRESUN
Belediye Sayfaları

Bu Kitap Okunur!..

Türk ve yabancı yazarlar, önce internet medya’da, sonra yazılı neşriyatta, “BİZİMAVRUPA SEÇME YAZILAR” adlı kitabta buluştular...

Fransız siyaset bilimcisi, bürokrat, stareteji uzmanı, Prf.Pascal Boniface, IRIS’te (Uluslararasi ve Stratejik Iliskiler Enstitüsü) Arastirma direktörü ve Nükleer Kulüp sorumlusu Georges Le Guelte gibi uluslararası arenada tanınmış yazarların yanısıra, yurt içinden öğretim görevlilerinin, fikir emekçilerinin, yazıları ile harmanlanmış kitabta, uluslararası yorum yazılarından, hayatın içinden, değişik konular irdeleniyor.

Bizimavrupa.com, 2000 yılından bu yana, internet gazeteciliğinde çığır açtı. Avrupa’da yaşayan türklere yönelik site, uluslararası arenada, gönüllü türk ve yabancı yazarları bir araya toplamayı başardı, ve sonunda, çıkardığı “Bizimavrupa Seçme Yazılar” adlı kitabını tüm dünyaya, yazılı basına, neşretti.

Yeniçizgi ve İmge Kitabevi’nin dağıtımını üstlendiği, Bizimavrupa yayıncılığın “ Bizimavrupa Seçme Yazılar” adlı kitabı kitabçılarda yerini aldı.


Türkiye’nin en çok okunan haber portalı HABERX.COM,

Kadınlara yönelik en çok okunan COSMOTURK.COM ve

KENTHABER.COM Şebinkarahisar sayfası, haber (editör) portallarının yazarlarından Güven Gürbüz’ün yazılarınında yer aldığı kitapta; Güncel ve uluslararası yorumlarla yazarların görüş ve düşünceleri harmanlandı.

2000 yılından itibaren yayın hayatını sürdüren Bizimavrupa.com, internet üzerinden, Avrupa’da yaşayan türklere yönelik en önemli sitelerden birisi olma özelliğinide sürdürüyor. Bizimavrupa.com’a yayın hayatında başarılar diliyoruz.

“ Bizimavrupa Seçme Yazılar “ adlı kitab 15 Ekim 2004 tarihinden itibaren tüm kitapçılarda yerini aldı.

Şebinkarahisar’ın yeniden il olması için ypılan oylamada milletvekillerimizin takındığı tutumunda dile getirildiği "ŞEBİNKARAHİSAR" yazısı yine bu kitabta yer almaktadır.

Siz değerli okuyucularımıza duyurulur.


www.bizimavrupa.com


http://www.bizimavrupa.com/Gif/secmeler4.jpg
Güven Gürbüz
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2004 Pazar 11:51:05
Güncelleme :8 Aralık 2004 Çarşamba 09:35:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?