17
Mayıs
2024
Cuma
ŞEBİNKARAHİSAR - GİRESUN
Belediye Sayfaları

ŞEBİNKARAHİSAR MEDYA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Şebinkarahisar Halk Gazetesi’nin basılı neşriyat (yazılı) basinda Başta İstanbul olmak üzere büyük bir kitleye hitap ederken abonelik sisteminide oturtmak, böylelikle gazetenin evinize kadar gelmesini sağlamak hedefinde. Bu amaçla ŞEBİNKARAHİSAR HALK GAZETESİ adı altında yayın hayatına devam ediyor. Gazetenin yaşaması ve daha geniş kitlelere ulaşması için her Şebinkarahisarlı’nın diğer hemşerisinide teşvik etmesi gelişim sürecine katkı sağlayacaktır. Yöremizin kültürel anlamda gelişimi ve ekonomik açıdan katkıların dönüşümüne etki sağlayacaktır. Böylelikle memleketimizden haberdar olabileceksiniz.

Şebinkarahisar Halk Gazetesi MART-2004 sayısından özetler;

Sayın Nurettin Canikli “ Sizlere hesap vermek için buradayım” diyor. 1995 yılında ihalesi yapılmış olan kapalı spor salonuna sahip çıkarak, bu yıl 200 milyar ödenek çıkartılmış.ve temeli atılmıştır.1 trilyon ödeneğinde ayrıldığını belirten Canikli bu yıl bitirileceğini söylüyor.Süt inekçiliği kooperatifi kredisi olarak 2 kredi de Şebinkarahisara verildi diyor. Esas İl olma mücadelesindeki düşünceleri ise belirsiz olsa gerek konusu bile geçmiyor. Sayın Canikli'nin iyiki bizi seçmişsiniz bakın bakın çiçeklerinizi açtırmaya çalışıyoruz der gibi. Teşekkürler sayın Canikli zaten ikdidarın görevide bu değilmiydi? Yapılacak çok şey var çok..Göç duracakmı asıl sorun burada yatıyor..göç...

Türkiye ihracatçılar meclisi Başkanımız hemşerim Oğuz Satıcı'yı tanıdık. Sipahi köyünün okmeydanındaki lokaline aniden ziyaret etmiş. ah ne güzel, ne güzel..Birde şu meşhur cevizimizi yurdışına ihraç edebilsek ne iyi olurdu değilmi? Niksarlı tüccarlar kapıp büyükşehirlerde niksar cevizi diye sattıklarını biliyordur herhalde. Cevizimizi ihraç edemeyiz bu gidişle ancak Sayın hemşerimiz sağolsun Vilayetlik mücadelemize destek olacağını söylemiş esas ilgi alanımıza gönül verdiğini belirtmesi bile yeter. Devlet hastanesinin acil servis ünitesine kavuşturulmasınada yardımcı olacakmış. Allah razı olsun..

Ufuk Spor kulübü Riva restaurant'ta düzenlenen geceye ilgi bir hayli fazla olmuş. Yöre sanatçımız Rüşan Aydeniz müzik ziyafeti sunmuş. Bildiğiniz gibi 8 yıl önce Şebinkarahisar'da ağaçlandırma seferberliği başlatılmıştı. Atatürk Hatıra Ormanı başta olmak üzere mahalle ve köylerin ağaçlandırılma programına alınması en önemli konulardan. Yine tüm hemşerilerimizin bir kampanya başlatılarak tüm vakıf ve derneklerin katkılarıyla Şebinkarahisar'ı ağaçlandıralım. Gazete bu sayısında bu konuya özellikle vurgu yaparken Doğan her çoçuğa bir ağaç kampanyası başlatılmalır diye önemini belirtiyor.

Gazetenin yine önemli bir hususunda altını çizerek haber yapmakta. İnternet haberciliğini başlatıyoruz. daha hzılı bir haberleşme ağını kurabilmek için başta sebinkarahisar.com olmak üzere Şebinkahisar kent haber' e-mail listelerinizi lutfen bildiriniz. Sizlere daha çabuk ulaşabilmek için teknolojiyi daha iyi kullanabilmeliyiz. İnanıyorumki her şebinkarahisarlı böyle düşünecektir. editörünüz Güven Gürbüz ggurbuz@haberx , sebinkenthaber@turkiyeonline.com  veya info@sebinkarahisar.com , hakan@sebinkarahisar.com , sebinkarahisar-haber@yahoo.com  adreslerine e-mail atmaniz yeterli.

Şebinkarahisar Haber gazetesinden seçimler hariç haberler kısaca bu kadar. Gazeteye abone olarak elinizde memlektinizin havasını, suyunu, toprağını bir nebze olsa hissedebilmekse duygularınız inanıyorum bu gazeteye abone olacaksınızdır. Abonelik işlemi çok kolay..Bir şebinkarahisar Haber Gazetesi almak ve ilgili kuponda belirtilen formu doldurup, Bankaya yatıracağınız dekontla, fax ve posta ile ilgili adrese bildirmek..

Şu an elinde gazeteye sahip olamayanlar içinde önerim.. Abone ücreti YILLIK yurtiçi 30 milyon TL, Yurdışı 100 milyon. TL.- Türkiye İş Bankası Şişli Şubesi - 1568741 Nolu hesaba bedelini yatırıyorsunuz. Banka dekontunu ve adres bilgilerinizi aşağıdaki adrese posta veya fax ile gönderiyorsunuz. Adres: Fatih Sultan Caddesi No:291 Kat:2 Okmeydanı-Beyoğlu-İstanbul. tel-Fax: 0 212 2357013 Cep: 0 543 5392800

Şebinkarahisar halk Gazetesi yazarları gönüllü olarak yazdıkları yazıları ile köşelerde her zamankinden daha cıvıl,cıvıl. Sizler neler yapıyorsunuz? Elbetteki yaptıklarınız diğer hemşerilerimizcede bilinmiyor, duyulmuyor..

Siz değerli muhterem hemşerilerimizinde atacağı e-maillerle haber köşelerimiz dahada renklenecek özellikle İcraatlarınızı yayınlamaya söz veriyorum..Bana haberlerinizi gönderiniz muhakkak yayınlanacaktır bundan emin olabilirsiniz.

Şebinkarahisar.com eski canlılığına kavuştuğu için tüm hemşerilerimiz com. İnternet medyasında sesimiz daha çok duyulmaya başladı. Ulusal Medya artık kendine gelmeye başladı. Tirajları sürekli düşüyor. Sizlere ileride çok daha güzel haberleri buradan yazacağım. Şebinkarahisar.com daki köşemde bundan sonra sadece Şebinkarahisar Haber gazetesinde yayinlanan yazilarimin yer almasını istiyorum. Bizden ziyade bu köşeleri kaplayacak gençlerimizin olması ve harekete geçmelerini kendilerine salık veriyorum. Çünkü onlar geleceğimizin teminatıdır. Bizler onlara destek vermekle mükellef olmalıyız. Ulusal Medyada tanınmış en önemli simalardan Şebinkarahisar medya koordinatörü Dünden Bugüne Tercüman Gazetesi genel yayın koordinatörü değerli hemşerim Sayın Cengiz Kahraman’ı bu konularda daha duyarlı olmaya çağırıyorum. Gazete sayfalarında artık Şebinkarahisarlıyada yer versin. Benim nacizane önerim. Hürriyet Gazetesinin bizleri haber konusu yapması beni bu konuda daha çok memnun etti. Memleketimizin ünlü simalarını isimleri ile zikretmeye devam edeceğim. Başarılarını duyurmaya gönüllüyüz. Onların hep yanındayız.

Yakın bir zamanda Medyamızın tanınmış TV lerinden birinin Reklam Müdürü'nün öncülüğünde kurulmuş bulunan önemli bir portalında, Sosyal hayatın içerisindeki hayat hikayelerini konu alan HİKAYELER adlı yazı dizim yer alacak. Bu portalda aynı zamanda büyük tirajlı gazetelerin yazarlarıda yer almakta, alacak. Bu arada bir çok köşelerde ilgiyle izlenen yazı dizimlerim için bana mesaj atan değerli okurlarımın bana verdiği güçle daha güzel yazılara imza atacağıma inanıyorum. Ancak hiç destek vermeyen hemşerilerimin olduğunada üzülerek görmekteyim. Ben onlarıda hiç bir zaman ayıramam hayatın içinde yüklendikleri yükün altında seslerinin çıkmamasını doğal karşılıyorum. Onlara da Allah kolaylık versin..

Sevecen, ılımlı, hoş görülü, tüm hemşerilerime en içten sevgi ve saygılarımı sunuyor,

Seçim sonuçlarının ulusumuza hayırlar getirmesini bizi yaratan yüce mevladan niyaz ediyorum.

Sağlıcakla kalın

Guven Gurbuz

 

 

Güven Gürbüz
Yayın Tarihi : 27 Mart 2004 Cumartesi 11:24:01
Güncelleme :29 Eylül 2004 Çarşamba 13:47:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?