18
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞEBİNKARAHİSAR - GİRESUN
Belediye Sayfaları

Vakıf Lokalinden açıklama

Vakıf Lokalinden açıklama;
Şebinkarahisar Ankara vakıf lokali işletmecisi Orhan Gümüş’ten Kenthaber’e açıklama;
“ Lokalimiz’de kumar oynanması mümkün olamaz. Büyük bir üzüntü duydum”
Telefonla editörümüz Güven Gürbüz’ü arayan Vakıf lokal işletmecisi Gümüş, kendisi ile röportaj yapmak istediğini belirtmiş, Vakfın Lokalinde yapılan görüşmede aşağıdaki konular netliğe kavuşmuştur.
  • Vakıf lokalinde kumar oynatılması asla mümkün olamaz, akşamları içki ikramı tüm lokallerde olduğu gibi yapılmaktadır.
  • Vakfı ziyaret eden hemşerilerimizin illaki ücretli servisimizden yararlanması gibi bir zaruriyet yoktur. Misafirlere yapılan çay ikramı ücretsizdir.
  • Lokale uğramamasına rağmen işletmecilikleri hakkında gelişigüzel açıklamalar yapan üyelerin bu davranışları kınanmaktadır. Lokal işletmeciliği ile Vakıf yönetiminin farklı olduğu, vakıf yönetiminden kaynaklanan hoşnutsuzluğun birbirine karıştırılmaması gerektiği vurgulandı.
  • İşletmeci Gümüş; Lokal işletmesi için 7 buçuk seneliğine yönetim ile sözleşme imzalandığını, Yeni vakıf dairesinin alımında finans desteği verilmesinden mütevellit işletmeciliğini yapma hakkına sahip olduğu, hemşerilerimizinde verilen kaliteli hizmetten faydalanmasını istediklerini belirtti.
Lokali işleten Orhan Gümüş’ün gençlerede önemli bir mesajı var.
Gençlerimize her zaman yardımcı ve destek olmaya devam edeceklerini, Lokalin hizmetlerinde indirimler, onlara güzel ortamlar hazırlanması, fikir telakkisinde bulunulması, hemen her konuda yardımcı ve destek olmak gibi tüm sosyal faaliyetlerde yanlarında olacaklarını belirten Orhan Gümüş, Gençlerimizi lokale davet ediyor. Özellikle bu konu hakkında çok hassas olduğunu geleceğimizin teminatı gençlerimize sahip çıkmaya hazır ve nazır olduklarını belirtti.
Orhan Gümüş; Ankara’ya dışardan gelen, ancak Ankara’ya yabancı olan tüm hemşerilerimizin telefonla Vakfı aramaları halinde kendilerine yardımcı olacaklarını, Hasta, çaresiz, ve gerçek anlamda zorluk içerisinde kalmış, soracak danışacak gidecek yeri bulunmayan hemşerilerimiz vakfın Mithatpaşa adresine uğramalarını, veya mağdur durumda iken aşağıda yazılı vakıf telefonlarını aramaları halinde kendilerine ulaşılacağını belirtti.
Yine önemli bir haber’de; Vakıf Lokali Her ay’ın son günü akşamı Lokal’de Şebinkarahisar gecesi düzenleneceğini, bunun için 2005’in ilk ayından itibaren uygulamaya konulacağı belirtildi.
Şebinkarahisar yemeklerine ilgi hızla artmaya devam etmekte. Artık hemen hergün lokal bu konuda hizmet vermeye devam ediyor. Şebinkarahisar’ın yöresel gıda maddeleride yine hemşerilerin hizmetine sunuluyor.
Lokale teşrif eden değerli simalar,etkinlikler, konferanslar,konuşulan konular, gündemler, ve her türlü sıcak gelişmeler hakkında bilgiler KENTHABER de bundan sonra sıcağı sıcağına duyurulacak..Bu konuda editörümüz Güven Gürbüz’e açıklama yapan Gümüş, Başkent’te atan Şebinkarahisar nabzının, medya’ya yansıtılması için eksik ve duyarsız kaldıklarını kabul etti. Bundan sonra her türlü gelişmeleri hemşerilerimize aktarma konusunda söz verildi.
Başkent’e gelen tüm hemşerilerimizi mutlaka Vakıf lokaline beklediklerini belirten Gümüş; Kaliteli hizmetle, başarılı bir lokal işletmeciliği anlayışına sahip, hemşerileri ile bütünleşmiş bir Ankara Vakfının olmasının azim ve çabası içinde olacakları belirtildi.
Vakıf Lokali telefonu: 0 312 432 12 02
Faks : 0 312 432 12 03
Adres: Mithatpaşa Caddesi No: 21/7 Yenişehir Ankara
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2004 Cumartesi 22:24:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?