19
Mayıs
2024
Pazar
ŞEBİNKARAHİSAR - GİRESUN
Belediye Sayfaları

Yeter artık!

Öncelikle Kenthaber.com Şebinkarahisar sitesini günden güne daha güzel hale getiren değerli abim Güven Gürbüz'e teşekkür ediyorum. Kendisi birçok kişinin başaramadığı medyacılığı kendi başına başarıyor ve Şebinkarahisar'ımın sesini tüm dünyaya duyuruyor. Teşekkürler Güven Gürbüz...

YETER ARTIK! Şebinkarahisar üzerinde oynanan oyunlara, YETER ARTIK! birilerinin peşinden koşmaya, YETER ARTIK! Şebinkarahisar'a 10'larca yıl gelmeyip gelipte birşeyler yapmamaya YETER ARTIK! Şebinkarahisar'ımın güzel insanının manevi duyguları ile oynamaya, YETER ARTIK! Şebinkarahisarlı olmayı unutmuşlardan menfaat ummaya, YETER ARTIK... Gerçekten ben Ankara'dan Şebinkarahisar'ı görebiliyorum. O benim güzel kalpli insanımın düşüncelerini hissedebiliyorum.

Ama bu düşünceler neye yarıyor. Sadece düşünce olarak beynimizde saplanıp kalıyor. Bunları bazen günışığına çıkarabiliyoruz ama kimse ilgilenmiyor sadece duygularımız ile oynuyorlar, peşlerinden koşturuyorular YETER ARTIK! Benim cennet memleketimin güzel insaları. İlk önce sizinle buluşmayan, koltukta oturan insanların peşinden koşmayın... Ben Mehmet Özdemir bu sitede yazı yazıyor ve bir gazeteci isem objektif olmam gerekiyor. Ankara Vakfı binamızın yeri değişti hayırlı uğurlu olsun. Ben Vakıf binasının açılışına katılmadım. Sayın Ömer Lütfi Gültekin Başkanımız yeni binada Şebinkarahisarlı öğrencilere tüm olanakların sağlanacağını hatta onlara bir oda verileceğini yaklaşık 2 yıl önce söylemişti. 4 defa vakıf binamıza gittim. Bırakalım şimdi kendi kendimizi övmeyi gerçekleri anlatalım. Evet vakıf binamız çok güzel, loş bir ortamı var, kütüphanesi yok, bar usulü sandalyeleri var, Ankara'nın en güzel yerlerinden birinde. Ama ben böyle bir vakıf binası istemiyorum. Ben restaurant değil kültür merkezi istiyorum. Çünkü Şebinkarahisarımın insanı kültür insanıdır. Beyinlerinde fikirlerler, ellerinde kitaplar olan üreten insanlardır. YAZIK BE!

Şuna canı gönülden inanıyorum, Güven Gürbüz bu yazıyı sitede yayınlar. Çünkü o da objektif olmadan yanadır. Benden yazması siz değerli hemşerilerimden ise yorumlaması. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bu serüven devam edecek.

Gazeteci Yazar

Mehmet ÖZDEMİR

www.sebinkarahisar.bz.tc
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2004 Çarşamba 08:26:59
Güncelleme :23 Ekim 2004 Cumartesi 17:30:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?