24
Mayıs
2024
Cuma
KÖSE - GÜMÜŞHANE

Yazıcıoğlu Parkı açıldı

KÖSE’DE MUHSİN YAZICIOĞLU PARKI AÇILDI

Gümüşhane’nin Köse ilçesinde Belediye Başkanlığı tarafından yeniden düzenlenen parka Muhsin Yazıcıoğlu’nun adı verildi.

Köse İlçe Stadyumu’nun yanında yapılan parkın açılışına Gümüşhane Vali Vekili Mehmet Demiral, Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Köse Kaymakamı Abdullah Seçkin Koçak, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu, Büyük Birlik Partisi MKYK üyesi Cemalettin Gürler, Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran, Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, Salyazı Belediye Başkanı Mühür Uçar, İl Genel Meclisi üyeleri, kamu kurum müdürleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Gümüşhane Vali Vekili Mehmet Demiral, burada yaptığı konuşmada, park yapmanın belediyelerin görevleri arasında olduğunu fakat Köse’de açılışını yaptıkları parkın diğerlerinden bir farkının olduğunu söyledi. Demiral, “Köse’de Belediye tarafından yaptırılan parkın diğer parklardan farkı, elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden ve Türk halkının gönlünde taht kuran merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun isminin verilmiş olmasıdır. Yapılan park tüm Köseliler’e hayırlı olsun” dedi.

Törende konuşan Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, ilçe halkının dinlenme ve piknik ihtiyaçlarını gidermeleri için yaklaşık 10 yıl önce oluşturulan 15 bin metrekarelik alanda göreve geldikleri günden itibaren yaptıkları ağaçlandırma ve çevre düzenlemesi çalışmalarının ardından parkın yolunu da bitirerek vatandaşların hizmetine sunduklarını söyledi.

Büyük Birlik Partisi Köse İlçe Teşkilatı tarafından parka Merhum Genel Başkanları Muhsin Yazıcıoğlu adının verilmesine yönelik yapılan teklifin, Belediye Meclisi tarafından oy birliği ile kabul edildiğini belirten Aygün, “Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için çaba sarfeden Merhum Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu'nun taraflı tarafsız herkes tarafından sevilip sayıldığı bilinmektedir. Hükümetimizin yaptığı tüm olumlu çalışmalara destek vererek Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan in da sevdiği ve takdir ettiği bir lider için Büyük Birlik Partisi İlçe teşkilatının gösterdiği vefa ya bizde Adalet ve Kalkınma Partili bir Belediye olarak destek vererek, İlçemizde adının ebedi anılması için parkımıza Muhsin Yazıcıoğlu adını vermiş bulunmaktayız. İlçemize hayırlı uğurlu olması dileğiyle, katılımlarınızla vermiş olduğunuz desteğe teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu ise Türkiye’nin dört bir yanında Muhsin Yazıcıoğlu’nun isminin verildiği parklar yapıldığını fakat Köse’de 15 dönümlük parka adının verilmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Cemalettin Gürler, yaptığı konuşmanın ardından Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün’e teşekkür plaketi verdi.

Açılışta Köse Müftüsü Hayrullah Balta tarafından dua edildi.

Düzenlenen program açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Belediye Başkanlığı tarafından katılımcılara Pilav, Tavuk Döner ve ayrın ikramı yapıldı.

KÖSE’DE MUHSİN YAZICIOĞLU PARKI AÇILDI
KÖSE’DE MUHSİN YAZICIOĞLU PARKI AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2010 Pazar 10:02:01
Güncelleme :31 Ağustos 2010 Salı 17:55:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?