19
Mayıs
2024
Pazar
ŞİRAN - GÜMÜŞHANE

Şiranlı elektrik kesintisinden bıktı!

Gümüşhane’nin Şiran ilçesindeki elektrik hatlarında artık sürekli hale dönüşen elektrik kesintileri vatandaşları adeta canlarından bezdirdi.

İlçe merkezinde ki elektrik hattının yer altına alınması konusunda TEDAŞ Genel Müdürlüğünün ilçeye karşı tavrı olduğunu iddia eden bazı vatandaşlar, kesintiler nedeniyle ilçedeki sanayi tesislerinin de çalışamadıklarını söylediler.

Elektriklerin sürekli kesildiğinden şikayetçi olan vatandaşlar, yetkililere kesintilerin nedeninin sorduklarında cevap alamadıklarını belirterek, “İkide bir elektrik kesiliyor. Burada sanayi tesisleri var. Doğru dürüst çalışamıyoruz. Başka yerden beslensin diyoruz. Tersun dağına hat yaptılar atıl durumda duruyor. Niye duruyor diyoruz, arıza olduğunda o hattan besleyin ilçeyi diyoruz. Yetkililer bize o hatta arıza olduğunu ve 4 yıldır tespit edemediklerini söylüyorlar. Yaşadığımız yüzyılda böyle bir şey mümkün mü? Elektrikçi arkadaşlarımıza o arızanın tespitinin bir günde yapılabileceğini söylüyorlar” şeklinde konuşuyorlar.
 

İHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2009 Cuma 18:14:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hamsi IP: 92.44.136.xxx Tarih : 6.08.2009 17:19:05

haberi yapan kimse yalan haber yapmış. şiranda yaşayan bir vatandaş olarak daha beterini ben türkiyenin başkenti ankarada yaşadım evet bir başkent bile şirandan daha beter durumda