25
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞİRAN - GÜMÜŞHANE

Üyelere sigorta poliçesi

Gümüşhane Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Veli Ağaç ve yönetim kurulu Şiran Yukarı Kulaca Köyü’nde düzenlenen piknikle Şiran’daki üyelerinin Grup Ferdi Kaza Sigortası Poliçelerini dağıttı.

Ağaç, burada yaptığı açıklamada 5 Mart 2009 tarihinden sonra Memur-Sen’e bağlı sendikalara üye olanların Grup Ferdi Kaza Sigortası Poliçesi kapsamında deprem, terör, yangın, boğulma riskleri de yer alacak, bu olaylara dayanan vefat ve sürekli sakatlık durumlarında da poliçenin öngördüğü teminatlardan yararlanabileceklerini söyledi.

Üyelerin sigorta ve çeşitli poliçelerden de yararlanma imkânlarının olduğunu vurgulayan Ağaç, “Kasko poliçeleri, Zorunlu Trafik Sigortası Poliçelerinde aracın kayıtlı olduğu ilde SBN Sigorta ve acenteleri tarafından fiilen uygulanan taban fiyat esas alınacak. DASK ve Zorunlu Trafik Sigortası hariç olmak üzere diğer sigorta poliçelerinin primleri 3 ila 12 arasında taksitler halinde ödenme imkânı sağlanacak.

Memur-Sen’e bağlı sendikalarımızın üyeleri, bağlı sendikalarımıza üye iken emekliye ayrılan ya da sendika üyeliğine engel görevlere atananlar ve bu kişilerin anne-baba, eş ve çocukları, Kasko, Zorunlu Trafik Sigortası, DASK başta olmak üzere ihtiyaç duydukları sigorta poliçelerini, prim indirimi, taksit seçenekleri ve benzeri özel imkânlardan faydalanabilecekler.” diye konuştu.
Yemek sonunda Şiranlı Eğitim Bir Sen üyelerin sorularını cevaplandıran Veli Ağaç tüm üye çalışanlarına teşekkür etti.

Pikniğe Gümüşhane Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Veli Ağaç, Şiran İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kara, Şube Müdürü ve Şiran Eğitim Bir Sen Başkanı Oltan Balyemez, Gümüşhane Eğitim Bir Sen Basın Yayın Sekreteri İsmail Hayal ve çok sayıda sendika üyesi katıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 12:26:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?