17
Mayıs
2024
Cuma
TORUL - GÜMÜŞHANE

Gümüşhane-Torul: Devir-teslim MHP'li başkanlar arasında yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Gümüşhane’nin Torul İlçesi Belediye Başkanlığı’na seçilen Selami Bostan, 18 Nisan 1999 tarihinde yine aynı partiden Torul Belediye Başkanlığı görevine seçilen Dr. Necat Özçubukçu’dan görevi devraldı.

Bugün düzenlenen görev teslim töreninde konuşan Eski Başkan Dr. Necat Özçubukçu, "Görev nedeniyle gönlünü kırdığım olmuşsa, hizmet anlayışı içerisinde olmuştur. Bu sebeple, kalbini kırdığım arkadaşlardan özür diliyor, haklarını helal etmelerini istiyorum. Görevi devrettiğim arkadaşım Selami Bostan’a ve Belediye Meclisi’ne seçilen tüm siyasi parti üyelerine de başarılar diliyorum" dedi.

Torul İlçesi’nin 21. Belediye Başkanı seçilen Selami Bostan da yaptığı konuşmada, "Propaganda çalışmalarımda parti rozetimi bile takmadım. Ben, bana oy veren ya da vermeyen tüm Torullular’ın başkanı olarak bu görevi devralıyorum. Görevimde tamamıyla tarafsız bir anlayış içerisinde hareket edeceğim" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmalar sonrasında Dr. Necat Özçubukçu, başkan Bostan’a, Kur’an-ı Kerim, Türk Bayrağı ve belediyenin mührünü vererek başarılar diledi.

Bu arada Torul Belediye Meclisi’ne, MHP’den Ahmet Sami Kalaycı, Ali Kuku, Salim Açıkel, Hüseyin Taştan, Şevki Demirci; CHP’den Hasan Hüseyin Kurt, AK Parti’den de Seyhan Araz, Hüseyin Doğru ve DYP’den Ali Taşkın seçildi.

GÜMÜŞHANE-(İHA)
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2004 Pazartesi 16:46:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?