22
Mayıs
2024
Çarşamba
TORUL - GÜMÜŞHANE

Gümüşhane Torul Belediye Başkanı 28 Mart'ta aday olmayacak

18 Nisan 1999 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Torul Belediye Başkanı seçilen Dr. Necat Özçubukçu, 28 Mart 2004’de yapılacak yerel seçimlerde aday olmayacağını söyledi.

Belediye başkanlığı süresince tarafsız bir görev anlayışı içerisinde hizmet vermeye çalıştığı söyleyen Başkan Özçubukçu şöyle dedi: "En büyük idealim Transit Caddesi olarak bilinen ana caddenin parke ve kaldırımlarını yapmaktı. Ancak TEDAŞ’ın elektrik hatlarını bir türlü yer altına almaya ikna edemediğim için bu projemden vazgeçtim."

Torul Belediye Başkanı Necat Özçubukçu, devletin bir kuruşunu bile kimseye haksız olarak yedirmediğini belirterek, "Karkas haldeki belediye sarayımızı seçildikten sonra bir yıl içerisinde tamamladık. Kurduğumuz parke ve büz tesisleri ile mahalle ve ara sokakları sağlıklı bir yapıya kavuştururken büz ve parke satışları ile belediyemize gelir sağladık" dedi.

Cumhuriyetin 80. yıldönümünde Türkiye’de örneği az bulunur çim sahayı Gümüşhane Valiliği başta olmak üzere, kaymakamlık ve işadamları ile sağlanan koordine çerçevesinde bitirildiğini söyleyen Başkan Özçubukçu, "Çevre iller ve ilçelerde bile örneğine az rastlanır halı sahayı tamamaladık. Küçük imkanlarla büyük işler yaptık. Yapamadıklarımız elbette oldu. Ama iyi şeyler de yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi.

Torul Belediye Başkanı Özçubukçu, 28 Mart’ta yapılacak seçimler için de asıl mesleği olan diş doktorluğuna döneceğini belirterek, aday olmayacağını kaydetti.

İBRAHİM ÖZDEMİR-GÜMÜŞHANE (İHA)
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2003 Pazar 14:53:07
Güncelleme :18 Ocak 2004 Pazar 16:58:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?