27
Mayıs
2024
Pazertesi
TORUL - GÜMÜŞHANE

Kayıp işadamına ulaşılamadı

Gümüşhane’nin Torul ilçesine bağlı Kirazlık köyü yakınlarında Pazar akşamı Torul Baraj Gölü’ne uçtuğu varsayılan AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi işadamı Fahri Aydın’ı arama çalışmaları devam ediyor.


Dün akşam saatlerinde Rize Emniyet Müdürlüğü Sualtı ekibine ait dalgıçların olay yerine gelmesi ve bu sabah erken saatlerde başlayan arama çalışmalarından bir netice alınamadı. Torul’ın Kirazlık köyü yakınlarında Aydın’ın giysilerin bulunduğu poşet ile kullandığı 29 AK 575 plakalı jipe ait lastiğin bulunduğu bölgede sabah saatlerinde dalış yapan dalgıçlar 40 metre derinliğe kadar inerek aramalarını sürdürdüler ancak herhangi bir netice alamadılar.


Ellerindeki ekipmanlar ile en fazla 40 metrelik derinliğe dalabilen dalgıçların herhangi bir bulguya rastlamamaları üzerine Rize ilinden daha derine dalabilecek özel ekipmanlı bir dalgıç çağrıldığı öğrenildi.


Arama çalışmalarını Milletvekilleri Doç. Dr. Kemalettin Aydın ile Prof. Dr. Yahya Doğan, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fuat Kömürcü, Torul Kaymakamı Şafak Gürçam, AK Parti İl Başkanı Yusuf Özgün, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası başkanı İsmail Akçay, kayıp iş adamının yakınları ve vatandaşlar takip etti.

İha
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2009 Salı 17:35:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?