23
Mayıs
2024
Perşembe
TORUL - GÜMÜŞHANE

Kurban satmaya gidip, koç aldı

Gümüşhane’de, hayvan pazarına kurbanlık satmak için giden bir vatandaş, pazarda gördüğü 4 boynuzlu koçu satın aldı. Fevzi Özdemir, Koçu damızlık olarak saklayacağını ve beslediği koyunların arasına katacağını söyledi.

Torul İlçesi’ne bağlı Büyükçit Köyü’nde yaşayan küçükbaş hayvan yetiştiricisi Fevzi Özdemir, kamyoneti ile Gümüşhane hayvan pazarına kurbanlık koç ve koyun satmak için gitti.

Özdemir, hayvan pazarında bir başka besicinin kurbanlık olarak satmaya getirdiği 4 boynuzlu koçu görünce 250 milyon lira ödeyerek ilgisini çeken hayvanı satın aldı. Özdemir, "Koçu 4 boynuzlu görünce meraklandım. Yakından inceleyince dört boynuzun yanında iki tane daha küçük boynuzunun çıkmak üzere olduğunu görünce dayanamadım, fiyatını sorup satın aldım. Koça 250 YTL (250 milyon lira) ödedim. Koçu, satmayacağım, damızlık olarak saklayacağım. Beslediğim koyunlarımın arasına katacağım. İleride belki kendine benzer 4 boynuzlu hatta altı boynuzlu kuzularım, koçlarım olmasını merakla bekleyeceğim" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2005 Çarşamba 13:10:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?