19
Mayıs
2024
Pazar
TORUL - GÜMÜŞHANE

Kutlu Dpğum Haftası etkinlikleri

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Gümüşhane’nin Torul ilçesinde de bir dizi etkinlik düzenlendi.


Torul İlçe Müftülüğü Kutlu Doğum haftası nedeniyle ilçedeki kurum ve kuruluşlar ile esnafı ziyaret ederek gül takdiminde bulundu.
Bu yıl 21. si kutlanan 14-20 Nisan Kutlu Doğum haftası nedeniyle İlçe Belediye düğün salonunda düzenlenen programa Torul Kaymakamı Şafak Gürçam, Torul Belediye Başkanı Selami Bostan, İlçe Müftüsü Mustafa Nurgün, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Programda Trabzon İl Müftüsü Ahmet Bulut tarafından “Ailenin Önemi” konulu konferans verildi. Konferansta konuşan Bulut; “Dinimizin aile kurumuna büyük önem verdiği, Peygamberimizin evlenmeyi teşvik ettiği, ailenin mutluluk ortamı olması gerektiği, Vatanını, Bayrağını, Milletini ve Dinini seven, dürüst ve çalışkan nesiller yetiştirmenin anne-babanın asli görevleri arasında yer aldığını dile getirdi.” dedi.


Ayrıca hafta nedeniyle düzenlenen şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilirken, davetlilere Hz. Muhammed’i (S.A.V.) temsilen gül takdiminde bulunularak, kutlu doğum aşı ikram edildi ve hediye kitaplar dağıtıldı.
Torul ilçe müftlüğü çalışanları Kutlu Doğum Haftası nedeniyle hasta ve yaşlıları da ziyaret etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 16:59:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?