20
Mayıs
2024
Pazertesi
TORUL - GÜMÜŞHANE

MHP kadrolarını değiştirmiyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanı Orhan Mazman, yerel seçimlerde mevcut başkanların yeniden aday olduklarını açıkladı.


Önümüzdeki yerel seçimlerde başarılı olacaklarına inandıklarını söyleyen Mazman, Gümüşhane merkez, Torul ve Özkürtün Beldesinin mevcut Belediye Başkanları Mustafa Canlı, Selami Bostan ve Yakup Turgut’un yeniden adayları olduğunu söyledi. İl Başkanı Mazman, kesinleşen diğer Belediye başkan adaylarının ise Şiran’da İsa Erdem Seyhan, Torul Altınpınar beldesinde de Cengiz Pala olduğunu kaydetti.


Gümüşhane’de İl ve ilçe yönetimleriyle birlikte seçim startını en kısa sürede vereceklerini belirten Mazman, şöyle konuştu: “Partimizin genel hedeflerini benimseyen, ülkemizin içinde bulunduğu çıkmaza tepki gösteren, milli ve manevi değerlerden taviz vermeyen, önce ülkem diyebilecek, hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun mevcut Belediye Başkanlarını ve tüm vatandaşları partimize davet ediyoruz.

Bizler Gümüşhane’de, Torul’da, Özkürtün’de MHP’li belediyeler olarak örnek hizmetler yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Bu hizmetlerimizi ilimizin belde ve ilçelerine taşımak için bütün belediye başkanlıklarına talibiz. Yerel seçimlerde Gümüşhane’nin en iddialı partisi MHP’dir. Çünkü MHP, sevgisini ve gücünü milletimizin ta kendisinden almaktadır. Biz Gümüşhane’yi topyekün MHP’li belediyelere teslim ederek, geri kalmışlığa, yoksulluğa dur demek istiyoruz.”

İha
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 17:59:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?