18
Mayıs
2024
Cumartesi
TORUL - GÜMÜŞHANE

Resmi araçla yolcu taşımaya tepki

Torul Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait 29 AC 974 plakalı pikap, Torul-Gümüşhane arası yolcu taşındığı iddiası üzerine Şoförler Odası Başkanlığı, Torul Esnaf Odaları Başkanlığı, Karaca Minibüs Kooperatif Başkanlığı ve 15 dolmuş sürücüsü tepki gösteriyor.

Tepkilerini Başbakanlığa, Orman Bakanlığı’na, Gümüşhane Valiliği’ne ve Gümüşhane Milletvekili Sabri Varan ile çeşitli basın kuruluşlarına hazırladıkları mektup metniyle bildiren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve dolmuş sürücüleri, yapılan uygulamanın yanlış olduğunu ve durdurulmasını istediler.

Torul Orman İşletme Müdürü Hakkı Atasoy ise konuyla ilgili olarak, "Bayburt ve Gümüşhane Orman İşletme Müdürlükleri kapatıldıktan sonra Torul Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde tek kurum haline getirilmiştir. Bu nedenle yapılan görevlendirme ile daha önce Gümüşhane Orman İşletme Müdürlüğü’nde görevli personel Torul Orman İşletme Müdürlüğünde görevlendirilmiştir. Görevlendirilen bu personel halen Gümüşhane’de ikamet etmesi üzerine kurumumuza ait resmi araçla akşam mesai bitiminde Gümüşhane’ye götürülmekte, sabah ise getirilmektedir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2005 Cumartesi 14:56:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?