26
Mayıs
2024
Pazar
TORUL - GÜMÜŞHANE

Yol çalışmalarına Vali denetimi

GÜMÜŞHANE VALİSİ ENVER SALİHOĞLU TORUL’DA KÖY YOLLARINI İNCELEDİ

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Torul ilçesine bağlı Aksüt ve Yeşilköy köylerinde İl Özel İdaresi tarafından yapılan çalışmaları inceledi.

Beraberinde Torul Kaymakamı Şafak Gürçam, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, Torul İl Genel Meclisi Üyesi Osman Karabulut’la birlikte köylere giden Vali Salihoğlu, burada hem çalışmaları inceledi hemde köylülerle görüştü.

Aksüt köyündeki Mangıçda mahallesinin bugüne kadar hiç yolu olmadığı için vatandaşların güçlükle evlerine ulaştığını belirten Vali Salihoğlu, İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan yeni yolla birlikte köylülerin yıllardır süren çilesinin sona erdiğini söyledi. Köye geldiğinde merkez mahalle sakinleri ile de bir süre görüşen Vali Salihoğlu, köylülerin istinat duvarı ve bağlantı yolu taleplerinin olduğunu, onlarında imkanlar ölçüsünde yapılacağını ifade etti. Aynı köyde yapılan yola gitmek için yola çıkan Salihoğlu, yoldaki heyelan nedeniyle geri dönmek zorunda kaldı.

Yeşilköy köyüne de giden Vali Salihoğlu ve beraberindekiler burada etüdü yapılan yeni yolla ilgili incelemelerde bulundular. Vali Salihoğlu, yol çalışmalarının önümüzdeki günlerde başlayacağını da sözlerine ekledi.

İş mevsiminin sona ermesine rağmen İl Özel İdaresi’nin tüm araç, ekipman ve personeli ile çalışmalarına durmaksızın devam ettiğini belirten Vali Salihoğlu, “İl Özel İdaremiz ilimizin güzide kurumlarından birisi. Kıt imkanlarına rağmen vatandaşlarımızı mağdur etmemek için tüm personeli ve yöneticileri ile birlikte canla başla çalışmaktadır. Kış aylarına girdiğimiz bu günlerde karla mücadele çalışmaları başlamadan önce vatandaşlarımızın taleplerini gidermek için çalışıyoruz. Her iki köyümüzde de bazı mahallelerimizde hiç yol yoktu. Ekiplerimiz yolu olmayan mahallelere yol götürüyor. Yol medeniyettir. Günümüz şartlarında yolsuz, susuz köy bırakmamak için çalışmalarımızı gece gündüz devam ettiriyoruz” diye konuştu.

GÜMÜŞHANE VALİSİ ENVER SALİHOĞLU TORUL’DA KÖY YOLLARINI İNCELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2009 Cuma 11:54:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?