19
Mayıs
2024
Pazar
EFLANİ - KARABÜK
Belediye Sayfaları

Karabük: Eflanispor hakemlerden şakayetçi

Birinci Amatör kümede hızla Play-offa giden Eflani spor hakemlerden şikayetçi. Konuyla ilgili sitemize açıklama yapan Klüp Başkanı Şadi Altınkaya şöyle dedi:
            “ Karabük ilinin ilesi olduğunu zannettiğimiz(!)  Eflani’nin gençleri olarak hiçbir  sosyal faaliyeti olmayan Eflani spor’umuzu yaşatmaya, ilçemiz gençlerini kahve köşelerinden kurtarıp spora teşvik etmeye, sporcu zihniyeti ile büyüyen insanları ilçemize kazandırmaya  ve ufakta olsa ülke sporuna katkı sağlamaya çalışan gençler olduğumuzu düşünüyor  ve amaçlıyoruz.
            Sporun içinde olan insanların daha iyi bildiği gibi amatör bir kulübü faaliyete geçirip ayakta tutmak bizim gibi sabit geliri olmayan kulüplerde gerçekten zordur. Kısıtlı bütçemizle sezonlarımızı tamamlıyoruz.
            Her kulüp gibi bizde sezona belli hedef doğrultusunda hazırlanarak liglere katılıyoruz. Katıldığımız her sezonda fair- playe’e aday gösterilen bir kulüp olduğumuzu ve çizgimizi her zaman muhafaza eden bir kulüp olduğumuzu her müsabakamızda kanıtlıyoruz. Geçen sezon kıl payı kaçırdığımız  Play Of  maçlarına bu sezon katılarak bir ilki gerçekleştirip ilçemize ayrı bir heyecan ve sporu daha çok sevdirmeyi amaçlıyoruz. Emin adımlarla hedefe yaklaşıyoruz. Ne yazıkki hava şartları nedeniyle içeride oynadığımız ilk müsabakalarında tek bir kırmızı kart görmeyen takımımız ligin ikinci yarısının son haftasına geldiğimiz şu günlerde bir maçı dahi on kişi tamamlayamamıştır. Diğer bir deyişle her maçımızda rakibimizin küfürlerini duyamazlıktan. kasti faul ( tekme ve tokat) leri görmezlikten gelen adaletine güvenmeye çalıştığımız hakemlerce on bir kişi başladığımız müsabakaları hep noksan tamamladık. Bu tür olayların yaşandığı ligimizde inanmak  istemesek de kasıt olduğunu düşünüyoruz. Zor şartlarda özverili bir şekilde mücadele dene futbolcularımızın alın terini ve emeğini hiçe sayana insanların olduğu bu ligde bizler neyin mücadelesini ettiğimizi , bu migde niçin mücadele ettiğimizi kendimize sorduğumuzda boşa geçen, hakkı yenen ve emeğe saygı olmayan bir ligin mücadelesini yaptığımızı düşünüyorum. Hakem hocalarımızdan bizim bu güne kadar  adilane bir müsabakalar yönetmeleri dışında hiçbir beklentimiz olmamıştır ve olmayacaktır. Umarım bundan sonraki maçlarında daha dikkatli olurlar. Bu bizim temennimizdir.
            Eflani Spor Kulübü olarak biz inandık son maçımızı da alıp play-ofa kalacağız. Biz takımımıza güveniyoruz. Bu güce de sahibiz, başaracağız.
Karabük 1. Amatör Kümede mücadele eden tüm takımlara başarılar diler dürüst ve centilmen bir lig olmasını temenni ederim.”
             Eflani spor son maçını Polisgücü ile yapacak. Maçı kazanırsa play-ofa katılıyor. Beraberlik ve yenilgi durumunda diğer takımın durumuna bakılacak.
Kenthaber
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2004 Pazartesi 14:20:00
Güncelleme :9 Ağustos 2004 Pazartesi 17:20:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şükrü cancan IP: 212.175.112.xxx Tarih : 10.09.2008 12:10:17

tamamen haklısınız