18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET
Belediye Sayfaları

Bakan Şahin Ovacık'ta

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Karabük'ün Ovacık İlçesi'nde düzenlenen KÖYDES toplantısına katıldı.

Hükümet tarafından başlatılan Köylere Destek (KÖYDES) Projesi çerçevesinde Karabük'ün Ovacık İlçesi'nde gerçekleştirilen toplantıya, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin de katıldı. Ovacık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu spor salonundaki toplantıya Şahin'in yanısıra, Karabük Valisi Said Vakkas Gözlügöl, daire müdürleri, il genel meclis üyeleri, mahalle ve köy muhtarları katıldı. Toplantı öncesinde açıklamalarda bulunan Bakan Şahin, daire müdürleri ve muhtarlarla toplu bir çalışma yaparak, acil ihtiyaçların tespit edilerek, kendilerine bildirilmesini istediklerini belirtti.

Bakan Şahin, açıklamasında, "Karabük'te KÖYDES toplantılarının ilkini Ovacık İlçesi'nde gerçekleştiriyoruz. Bu toplantılar diğer ilçelerde de devam edecek. Köylerdeki yatırım ve ihtiyaçların daha çabuk ve kaliteli karşılanması için hükümetimiz böyle bir proje başlattı. Bu proje yeni yeni hayata geçiriyor. Bu proje sayesinde, Eskipazar İlçesi'nde yıllardır suyu olmayan iki köy suya kavuştu. Ufak tefek paralarla çok büyük işler yapılabileceğini hep birlikte göreceğiz. Bu toplantıda ise Ovacık İlçesi ile ilgili grup yollarının yapımı, su ve camilere yapılacak hizmeti hep birlikte gözden geçireceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2005 Cuma 16:51:52
Güncelleme :28 Kasım 2005 Pazartesi 11:50:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?