20
Mayıs
2024
Pazertesi
SAFRANBOLU - KARABÜK

Aday adayları istifa etmeye başladı

2009 Mart ayında yapılacak olan mahalli seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden Safranbolu Belediye Başkanlığına aday adayı olan Ali Keskinkılıç TBMM'deki görevinden istifa etti.


Safranbolu Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı olduğunu ve bu nedenle Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ve 6 yıldır sürdürdüğü danışmanlık görevinden istifa ettiğini açıklayan Ali Keskinkılıç, "Yıllardır tutku ile bağlı olduğum insanlığın mirası Türk kültürünün ve şehir hayatının yaşayan en kıymetli hazinesine hizmetkar olmak için geçmişi koruyarak geleceğimizi tasarlamak yol haritam olacak. Safranbolu insanının gönlüne yol yapmak için kapımızı ve gönlümüzü her zaman açık tuttuk. Safranbolu hepimizindir. Biz bu şehir seven onu korumak ve yaşatmak görevini üstlenmiş büyük bir aileyiz ve şehrimizi birlikte yönetmeliyiz. Katılımcılık ve açıklık en önemli yönetim ilkemiz olacaktır. Ancak insanımız yönetime katıldığında doğruyu hep beraber aradığımızda insanımızın mutluğunu sağlayabiliriz" dedi.


Safranbolu Belediye Başkan aday adayı Ali Keskinkılıç, açıklamalarını şöyle sürdürdü;


"Partimizin teşkilat kademeleri ve Milletvekillerimiz layık görmeleri ve hemşerilerimizin teveccühü halinde bu şerefli görevi yerine getirmek insanımıza hizmet etmek gelecek nesillerimize bu ata yadigarı emaneti ulaştırmak kutsal bir görev olacaktır. Şehrime ve halkımıza hizmet etmek onu mutlu görmek geleceğe umutla bakan bir Safranbolu her an ve her zama içimizde yanan bir ateştir ve bedenimiz hasret olduğumuz toprakla buluşana kadar edecektir. Yıllardır hasretle beklediğim ve heyecanı ile hep koştuğum halkımıza hizmet etme tutkumu ve gelecek kuşaklara bırakma arzumu destekleyen Safranbolu halkına bu şehrin evladı olarak evlatlık vazifemi yapmaya hazırım."

iha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 17:46:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?