28
Mayıs
2024
Salı
SAFRANBOLU - KARABÜK

Aksoy ve partililer kahvaltıda buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Safranbolu Belediye Başkan adayı Nejdet Aksoy, belediye meclis üyesi aday adayları ve parti yönetimi ile kahvaltıda buluştu.


Safran AVM merkezinde Quick Kafe'de Safranbolu Belediye Başkan Adayı Nejdet Aksoy'un verdiği kahvaltıya, AK Parti İlçe Başkanı Abdulbaki Arslan, ilçe yönetimi ve Belediye Meclis üyesi aday adayları katıldı. Kahvaltı öncesi açıklama yapan AK Parti Safranbolu Belediye Başkan adayı Nejdet Aksoy, tarihi kent Safranbolu'da partiye yakışan bir oy oranı ile seçimlerin galibi çıkmak için yoğun çalışma içersinde olduklarını söyledi. Aksoy, "Safranbolu'ya daha iyi hizmet etmek ve tarihi kentin çıtasını daha ileri getirmek için bir ekip halinde çalışacağız. 29 Mart'ta gerçekleşecek olan seçimleri AK Parti'nin şanına yakışır bir şekilde yüksek bir oy oranı kazanırız. Bunun için birlik içinde ve ekip halinde çalışarak seçimden zaferle çıkacağız" dedi.


AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Abdulbaki Arslan ise, Belediye Meclis üyelikleri için havuz mahiyetinde bir liste hazırlanarak Genel Merkez'e sunulduğunu ifade ederek, "Listede seçim yapmak için bir hayli zorlandık. Bu mevcut liste dışında dışarıda kalan arkadaşlarla bir meclis daha çıkarabilirdik. Safranbolu'daki Seçim Koordinasyon Merkezimiz (SKM) tarafından çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. İnşallah 29 Mart seçimlerinde de Belediye Başkanlığını kazanarak bir 5 yıl daha tarihi kente hizmet edeceğiz" diye konuştu.
Kahvaltı sonrası AK Parti ilçe yönetimi, Belediye Başkan adayı Necdet Aksoy ile Belediye meclis üyesi aday adayları hatıra fotoğraf çektirdi.

İha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 19:48:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?