19
Mayıs
2024
Pazar
SAFRANBOLU - KARABÜK

Başkan Cebeci yeniden aday

Karabük'ün Safranbolu ilçesi mevcut Belediye Başkanı Nihat Cebeci, Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu AK Parti İlçe Başkanlığına teslim etti.


Yaklaşık 100 civarında bir grupla AK Parti İlçe Başkanlığına adaylık dosyasını teslim eden Safranbolu ilçesi mevcut Başkan Cebeci, gövde gösterisinde bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Abdulbaki Arslan'a aday adaylığı dosyasını takdim etmeden önce açıklama yapan mevcut Belediye Başkanı Nihat Cebeci, "AK Partimize 29 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimler için aday adaylığı başvurumuzu yapıyoruz.

1990 yılında KTÜ Mühendislik Mimarlık bölümünden mimar unvanı ile mezun olduktan sonra şehrimizin her türlü sorunları ile sadece şikayetçi olmaktan ziyade, çözüm bulma adına aday olduk. Bizlere yakışanda budur. Bu nedenle 1999 yılından 2002 yılına kadar Safranbolu Belediye meclis üyeliği ve encümen üyeliği görevlerimizi yapmaya çalıştık. 13 Kasım 2001 tarihinde mensubu olmaktan büyük gurur ve onur duyduğum Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kurucu ilçe Başkanlığı görevini yaptık.

14 Ağustos 2002 tarihinde Safranbolu Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduk. Bu ateşten gömlek denilen gömleği tekrar giymeye talip olmak için aday adayı olduk. 2002 yılından buyana bu şerefli görevi ekip arkadaşlarımızla birlikte layıkıyla yerine getirdik. Seçim vaatlerini tek tek yerine getirdik. 1 metre kare düzgün yolu olmayan kentimiz bugün Genel Başkanımız ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından tüm belediyelere örnek belediye olarak gösterilmekte" dedi.


Başkan Cebeci konuşmasının ardından alkışlarla aday adaylığı dosyasını AK Parti İlçe Başkanına teslim etti. AK Parti Safranbolu ilçe Başkanı Abdulbaki Arslan ise Belediye Başkanlığına aday adaylığı ilk başvurusunu yapan mevcut Belediye Başkanı Nihat Cebeciye hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

İha
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 19:07:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ramazan tuncay IP: 88.231.233.xxx Tarih : 11.01.2009 23:48:05

inşallah tekrar aday olursun kardeşim transfer adaylar ğeldikleri ğibi ğiderler tekrar belediye başkanı olarak görürüz durmak yok yola devaaaaaaammm