18
Mayıs
2024
Cumartesi
SAFRANBOLU - KARABÜK

Belediyede bayram heyecanı

SAFRANBOLU BELEDİYESİNDE BAYRAM HEYECANI

Safranbolu Belediyesi bayramlaşma töreni vatandaşın yoğun katımıyla gerçekleşti.

Karabük’ün Safranbolu ilçe Belediyesinde bayramlaşma töreninde Başkan Necdet Aksoy Safranbolulu hemşerileriyle tek tek bayramlaştı.

Bayramlaşma törenine Karabük Milletvekili Mehmet Ceylan başta olmak üzere Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Güneş, sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Halkın bayramını kutlayan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy Safranbolu’da geride kalan bir buçuk yıl içerisinde yürütülen çok sayıda çalışma hakkında kısaca bilgiler vererek önümüzdeki yıllarda yine tüm güçle halkın hizmetinde olmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Aksoy, bütün Safranbolulu hemşerilerinin bayramını tebrik etti ve sağlık, huzur, barış ve kardeşlik içerisinde bir yaşam dileğinde bulundu.

Karabük Milletvekili Mehmet Ceylan ise törende yaptığı konuşmada, Safranbolu Belediyesinin çalışkan başkanına çalışmalarındaki başarılarından dolayı teşekkür etti. Mehmet Ceylan konuşmasında Pazar günü gerçekleştirilecek referandumda vatandaşların neden evet oyu kullanması gerektiği konusunda bilgiler verdi ve yeni Anayasanın yararlarını anlattı.

Bayramlaşma töreninde konuşmaların ardından vatandaşın yoğun alkışla desteği dikkat çekti. Başkan Aksoy, törenin sonunda hemşerileriyle uzun süre sohbet etti.

SAFRANBOLU BELEDİYESİNDE BAYRAM HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2010 Cumartesi 17:23:01
Güncelleme :11 Eylül 2010 Cumartesi 17:51:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?