18
Mayıs
2024
Cumartesi
SAFRANBOLU - KARABÜK

'Beyaz Masa' hizmete başladı

Safranbolu Belediyesinde Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy'un en önemli projelerinden birisi olan "Beyaz Masa" günlerdir süren yoğun çalışmalar sonucu hayata geçirildi.

Seçim sürecinde açıkladığı projelerini hayata geçirmeye başlayan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, sözünü tutmaya devam ediyor.
Vatandaşlar belediyeye geldiklerinde Beyaz Masa'da bütün problemlerini anlatıp sorunlarının çözümü noktasında en iyi hizmeti almaya çalışacak. Karabük il ve ilçeleri arasında bir ilk olan Beyaz Masa projesi Safranbolu'da hizmet vermeye başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Beyaz Masa uygulamasını başlatan Dr. Necdet Aksoy, aynı uygulamayı 29 Mart seçimlerinde Belediye Başkanı olduğu Safranbolu'da da uygulamaya soktu. Safranbolu Belediyesi bünyesinde kurulan Beyaz Masa'nın çalışması hakkında bilgi veren Başkan Aksoy, "Halkla ilişkiler birimi bünyesinde hizmet veren, belediye birimlerinin çözmesi gereken sorunları, dilekçeye dökerek ilgili birimlere gönderen bir hizmettir.

Vatandaşların verdiği veya beyaz masada hazırlanan dilekçelerin takibini de yaparak çözüme ulaştırır. Beyaz Masa'ya 153 nolu telefon aranarak dilek ve şikayetler bildirilip, takibi de yapılabilmektedir. Vatandaşların herhangi bir işinin takibi için Beyaz Masa'ya gelindiğinde, belediye bünyesinde hangi birimle görüşülmek istenirse, yönlendirme yapılarak veya bizatihi ilgilenilerek yardımcı olunmaktadır. İnternet ortamında www.safranbolu.bel.tr adresinden Beyaz Masa'yı seçerek Safranbolu belediyesine başvuruda bulunulabilecektir. Yapılan bütün başvurularda geri dönüş yapılmakta olup vatandaşlar sonuçla ilgili bilgilendirilmektedir" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2009 Pazar 12:50:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?