22
Mayıs
2024
Çarşamba
SAFRANBOLU - KARABÜK

Cebeci, gazeteciler gününü kutladı

Karabük'ün Safranbolu İlçesi Belediye Başkanı Nihat Cebeci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, tüm gazetecilerin gününü kutladı. 

Safranbolu Belediye Başkanı Nihat Cebeci, basın mensuplarının zor şartlar altında görevlerini yapmaya çalıştıklarını söyledi. Cebeci, "Basın mesleğinde, çalışanlarla çalıştırılanlar arasındaki münasebetlerin düzenlenmesi hakkındaki 212 sayılı kanunun yürürlüğe girdiği tarih olan 10 Ocak 1961 tarihinden bu yana, ülkemizde 10 Ocak, Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanmaktadır. Karabük ve Safranbolu'da çeşitli zorluklar içinde, toplumun bilgilendirilmesi, ışık tutulması, ülke menfaatine yönlendirilmesi ve aydınlatılması gibi kutsal bir görevi yerine getirmekte olan basın kuruluşlarının tüm çalışanlarının bu anlamlı günlerini içtenlikle kutluyorum. 

Türk basını, tarihin her döneminde halkımızın gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde başarıyla yerine getirmiştir. Gerek yerel, gerekse ulusal basında ilimiz ve ilçelerimizde görev yapan basın çalışanlarının, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yapacakları haberlerle Karabük'ü en iyi şekilde tanıtacaklarından şüphem yoktur" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2007 Çarşamba 16:52:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?