18
Mayıs
2024
Cumartesi
SAFRANBOLU - KARABÜK

İBB yöneticileri Safranbolu'da

İBB YÖNETİCİLERİ SAFRANBOLU'DA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi üst düzey yöneticilerin yer aldığı 25 kişilik kafile Safranbolu'ya geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) üst düzey yetkilisi 25 kişilik kafile Karabük'ün Safranbolu ilçesine gelirken eski mesai arkadaşları olan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy'u da ziyaret ettiler.

Ziyaretten sonra Başkan Aksoy İstanbul'dan gelen eski mesai arkadaşlarına tarihi ve turistlik yerleri gezdirdi. Aileleri ile yaptıkları gezide Safranbolu'yu çok güzel bulduklarını ifade eden misafirler, Safranbolu için orijinalliğini koruyan Müze Kent ibaresi ile uyumluluk gösterdiği yorumunu yaptılar.

Aksoy İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden gelen genel sekreter yardımcısı, başkan danışmanı, birim müdürleri ve daire başkanlarından oluşan 25 eski mesai arkadaşının aileleri ile birlikte Safranbolu'yu ziyaret ettiklerini söyleyerek, “Bu ziyaretleri sebebi ile Safranbolu'muza neler yapabiliriz, ne tür yardımlar alabiliriz bunları değerlendirme imkanı buluyoruz. Arkadaşlarımızın bundan sonraki süreçte Safranbolu'ya olan desteklerinin daha da artacağına inanıyorum. Başta Kadir Topbaş Başkanım olmak üzere şimdiden yaptıkları yardımlar için çok teşekkür ediyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 18:50:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?