20
Mayıs
2024
Pazertesi
SAFRANBOLU - KARABÜK

İki kuzenden bir yıldır haber yok

Karabük'te yaşayan Senayi Ergin, Şırnak'ta teröristlerle çarpıştığı sırada babası kayboldu. Bir yıl önce kaybolan babasının hayatından endişe ettiğini söyleyen Senayi Ergin, yetkililerden yardım istiyor.

Babası Abidin Ergin (49) ve kuzeni Niyazi Ergin (24)'in bir yıldır kayıp olduğunu söyleyen Senayi Ergin, "2007 yılının Kasım ayında Ovacuma beldesinde bulunan yayla evine su tesisatı bağlamak için evden ayrılan babam ve babamın kuzeni Niyazi Ergin'den o gün bugündür haber alamıyoruz. Babamın kaybolduğu zaman ben Şırnak'ta askerdim. Beni ailem seni nişanlayacağız diye yılbaşında çağırmıştı. Safranbolu'ya geldiğimde babamın ve kuzenin kayıp olduğunu söylediler.

Jandarmaya, emniyete ve Savcılığa başvurduk ama bir türlü haber alamadık. Babam ve kuzeni Ovacuma beldesinde bulunan evimize su tesisatı bağlamak için yaylaya gidiyor. O gün babamın köyde olduğunu öğrenen babamın arkadaşı Şadi Kaya babamı arayarak epeydir görüşemediklerini söyleyerek, çay kahve içmeye davet etmiş, ancak oraya da gitmemiş" dedi.

Senayi Ergin, bir senedir kayıp olan babası ve kuzeninin hayatından endişe ettiğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 14:44:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?