18
Mayıs
2024
Cumartesi
SAFRANBOLU - KARABÜK

Kameramanın gözyaşları

Karabük - Safranbolu Karayolu’nun Bulak Kavşağı’nda meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken olayı görüntüleyen bir basın mensubu, hayatını kaybeden şahsın eniştesi olduğunu görünce gözyaşlarına hakim olamadı.

Kazayı görüntülemeye gelen yerel televizyon kameramanı Ahmet Kaya, kaza çektiği cesedin eniştesi olduğunu öğrenince göz yaşlarına boğuldu.

Alınan bilgiye göre, Safranbolu’dan Karabük istikametine gitmekte olan İdris Yılmaz idaresindeki 78 SB 834 plakalı Anadol marka pikap, Cafer Özçetin idaresindeki 78 SA 588 plakalı otomobilin arkadan çarpması sonucu savrularak yol kenarındaki refüjlere çarptı. Kazada, pikap içinde yolcu olarak bulunan Mustafa Karaman araçtan fırlayıp karayoluna düşerek hayatını kaybetti.

Olaydan sonra cep telefonu uzun süre çalan Kahraman’ın, hasta olan çocuğu için hastaneden ilaç almaya gittiği ve dönüşte yol kenarında beklerken kendisini tanıyan İdris Yılmaz’ın otosuna bindiği öğrenildi.

Öte yandan, meydana gelen trafik kazasının olduğu yerden geçmekte olan yerel televizyon kameramanı Ahmet Kaya, olayı görüntülemeye başladı. Ancak Kaya, hayatını kaybeden şahsın kimliğini gördüğünde büyük bir şok yaşadı. Kazada ölen şahsın eniştesi olduğunu öğrenen Kaya, olay yerine çağırdığı babasına sarılarak dakikalarca gözyaşı döktü.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2005 Çarşamba 16:17:06
Güncelleme :16 Mayıs 2005 Pazartesi 18:15:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?