16
Mayıs
2024
Perşembe
SAFRANBOLU - KARABÜK

Keremcem hayranları mest oldu

Tarihi evleri ile ünlü olan ve UNESCO tarafından Dünya Miras Şehirleri arasında yer alan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bu yıl 8.'si düzenlenen ve 3 gün süren Altın Safran Belgesel Film Festivalinin finali, Pınar Dilşeker ve Keremcem konseriyle son buldu.

Safranbolu Festival Komitesi tarafından düzenlenen 8. Uluslararası Belgesel Film Festivali, Atatürk anıtı meydanında düzenlenen konserle sona erdi. Binlerce Safranbolulunun doldurduğu Atatürk anıtı meydanında ilk olarak sahneye Pınar Dilşeker çıktı. Kıvrak dansı ile hayranlarını eğlendiren sanatçıya konser sonrası Safranbolu Belediye Başkanı ve Festival Komitesi Başkanı Nihat Cebeci tarafından plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Havai fişek gösterileri altından sahneye çıkan genç sanatçı Keremcem ise seslendirdiği şarkılarla gençleri coşturdu. Büyük sevgi gösterisi ile karşılaşan Keremcem de, bir saati aşkın sahnede kaldı. Konser sonrasında Belediye Başkanı Nihat Cebeci tarafından sanatçı Keremcem'e plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2007 Pazartesi 15:45:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?