18
Mayıs
2024
Cumartesi
SAFRANBOLU - KARABÜK

Kışın izleri siliniyor

SAFRANBOLU BELEDİYESİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ

Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü havaların ısınmasıyla beraber temizlik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Karabük'ün Safranbolu ilçesi belediyesi tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden hibe olarak alınan süpürme aracı ve yıkama aracı ile cadde ve sokaklar pırıl pırıl bir konuma kavuşturuyor.

Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Pekcan Hamaloğlu, "Baharın gelmesi ile birlikte temizlik çalışmalarımızda ayrı bir ivme kazanıyor. Kış aylarında yapılan tuzlama çalışmalarının kalıntıları ve yollardaki tozlanma ve çamurlanmaları belirli aralıklarla temizliyoruz. Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy'un bizim taleplerimizle belediyemize ücretsiz olarak kazandırdığı araçlar sayesinde çalışmalarımız daha kolay, verimli ve daha az zamanda tamamlanıyor. Dünya Miras şehrimiz Safranbolu'ya yakışır bir temizlik çalışma prensibi benimsiyoruz. Buraya gelen ziyaretçilerimizin buradan olumlu izlenimlerle ayrılmaları ve halkımızın daha temiz bir Safranbolu'da yaşamaları için çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz" dedi.

SAFRANBOLU BELEDİYESİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2010 Perşembe 13:27:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?