15
Mayıs
2024
Çarşamba
SAFRANBOLU - KARABÜK

Safranbolu'da 23 Nisan kutlamaları

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Karabük'ün Safranbolu ilçesinde Belediye Başkanlığı koltuğuna kız öğrenci oturdu. 

Safranbolu Altın Safran İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri Safranbolu Belediye Başkanı Nihat Cebeciyi makamında ziyaret etti. Cebeci, "Büyük Atatürk'ün önderliğinde ulusal tarihimizin en karanlık günlerinde dahi, nice hayati ve ulvi görevleri başarı ile gerçekleştiren Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 87.nci kuruluş yıldönümünü kutlamanın onur ve gururu içindeyiz. Büyük Millet Meclisinin ilk toplantısını yaptığı 23 Nisan 1920'den bugüne kadar geçen 87 yılda, Atatürk'ün gösterdiği Muasır Medeniyet hedefi doğrultusunda her alanda önemli adımlar atılmış, her konuda büyük başarılar elde edilmiştir.

 Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın önemini her geçen yıl daha çok hissetmekteyiz. Çocuklarımız başta olmak üzere hemşehrilerimin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını yürekten kutluyorum" dedi. 

Daha sonra Belediye Başkanı Cebeci koltuğunu Safranbolu Altın Safran İlköğretim Okulu öğrencilerinden Bilgenur Ergün'e bıraktı. Safranbolu Belediye Başkanı Bilgenur Ergün ilk olarak Belediye Başkan Yardımcıları Muharrem Tünay ve Bahattin Eloğlu'nu çağırarak okulu ve Safranbolu için bazı isteklerde bulundu.
iha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2007 Pazartesi 21:25:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?