22
Mayıs
2024
Çarşamba
YENİCE - KARABÜK

Esnaf başkanını seçti

Karabük'ün Yenice İlçesi'ne bağlı Yortanpazarı Beldesi'nde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı'na Muzaffer Şık seçildi. 

Yortanpazarı Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen seçimde, Şevki Tiryaki ve Muzaffer Şık'ın listeleri yarıştı. 109 üyenin katıldığı toplantıda açık oylama sonucu seçimi Muzaffer Şık'ın listesi kazandı. Başkan Muzaffer Şık, seçimlerin belde esnafı için önemli olduğunu belirterek, "Esnafımızın daha iyi hizmet alabilmesi için çalıştık. Seçim noktasına geldik ve kazandık. İnşallah hepimize hayırlı olur. Bundan sonra da çalışmaya ve beldemiz esnafına faydalı olmaya devam edeceğiz" dedi. 

Yapılan seçimler sonucunda Yortanpazari Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin yeni yönetimi ise Necati Yirmibeş, Mahir Akçaköse, Mehmet Akman ve İhsan Çamlı'dan oluştu.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2007 Pazartesi 18:05:09
Güncelleme :2 Mayıs 2007 Çarşamba 11:02:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Nizamettin ELİEYİOĞLU IP: 85.99.71.xxx Tarih : 24.02.2007 14:17:56
Sayın Başkanı seçilmesi nedeniyle kutlar çalışmalarında başarılar dilerim.Temennim odurki hakettiği desteği gayret ve çalışmalarıyla daha ileri boyutlara götürecek yöreninin ve esnafın en iyi hizmeti alması yönünde elinden geleni yapacaktır.Sevgi ve Selamlar