19
Mayıs
2024
Pazar
YENİCE - KARABÜK

'Herkesi kucakladık'

Karabük'ün Yenice ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Akay, 5 yıllık başkanlık döneminde yediden yetmişe herkesi kucakladıklarını söyledi.


Belediye Başkanı Mustafa Akay, temel felsefelerinin insan sevgisi üzerine kurulu olduğunu belirterek, "Her şey insan için diyen bir anlayışa sahip olarak, görev yaptığımız beş yıllık süre içinde, yediden yetmişe herkesi kucakladık. Kapımızı gönlümüzü halkımıza açtık. İnsanlarımıza sevgi ve saygıyla yaklaştık. Bu bağlamda da herkesle kucaklaştık. Mikrofonlardan söylediğimiz gibi, seçildikten sonra tüm Yenice'nin Belediye Başkanı olduk. Yakamızdan parti rozetini çıkardık, Yenice rozetini taktık. Hiçbir yurttaşımızla sıkıntı yaşamadık. İnsanlarımızı üzmemek için elimizden geleni yaptık. Herkese yardımcı olmaya çalıştık. İnsanlarımızın huzur içinde yaşamaları için bütün gayreti gösterdik. Bugün insanlarımızda, bize karşı sıcak bir yaklaşım varsa, bu karşılıklı iyi ilişkilerin kurulmasındandır. Yaşlı ninelerimiz bize sevgi, çocuklarımız saygı içindelerse, bu biraz da insanlarımızın iyiliğindendir. Biz, Yenice'yi ve Yeniceliyi yürekten seviyoruz. İnsan en değerli varlıktır ilkesinden hareketle, halkımıza layık olmaya çalışıyoruz" dedi.


Belediye Başkanı Mustafa Akay, beş yıllık süre içinde yaptığı hizmetlerin yanında, bu davranışlarla da halkın gönlünde taht kurduklarını da ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:


"Halkımız, bir insan yedisinde neyse, yetmişinde de odur diyerek, bizim geçmişimizi sorgulamakta ve seçim zamanı sahte gülücüklere kanmamaktadır. Halkımız, bizi Yenice'mizde huzurun ve barışın adresi olarak görmektedir. Bu doğru teşhis, beş yıldan beri Yenice'mizde huzurun kurulmasında etken olmuştur. Bilerek, isteyerek hiç kimseyi kırmadık. Herkese yardımcı olmaya çalıştık. Herkese katkı verme çabasında olduk. Halkımızın bugünlerde gösterdiği büyük ilgi, bunun karşılığının güzel bir şekilde alınacağını göstermektedir. Halkımız, ikinci dönem hakkınızdır diyerek bize büyük cesaret ve güven vermektedir. Biz de buna layık olmak için, ikinci dönemde daha güzel hizmetlere imza atmaya ve halkımızla kolkola, daha güzel bir Yenice için hazırlanıyoruz. İkinci dönemde daha güzel günler göreceğiz."

İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 16:43:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?