15
Mayıs
2024
Çarşamba
YENİCE - KARABÜK

Turizm koordinasyon toplantısı yapıldı

Karabük'ün tanıtımı için bu yıl gerçekleştirilecek etkinlikler, fuar ve festivallerin belirlenmesi için, Vali Can Direkçi Başkanlığında toplantı düzenlendi.

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Baha Başçelik, Belediye Başkanı Hüseyin Erer, Safranbolu Kaymakamı İzzettin Küçük, Yenice Kaymakamı M. Fatih Çiçekli, Eskipazar Kaymakamı Esengül Korkmaz, Eflani Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, Ovacık Belediye Başkanı Orhan Kaya, Yortanpazarı Belde Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, Kardemir A.Ş Genel Müdürü Osman Kılavuz, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, Karabük Belediyesi Kültür Müdürü Yılmaz Çelen, Safranbolu Esnaf Odası Başkanı Muammer Dumaner ve diğer yetkililer katıldı.

Karabük'ün tanıtımı için katılmayı düşündükleri fuar festival etkinliklerinin belirlenmesini isteyen Vali Direkçi, "Özellikle turizm ve tanıtım konusunda önümüzdeki dönemde alacağımız tedbirleri, katılacağımız etkinlikleri ve bunlara ilişkin ihtiyaçlarımızı, beklentilerimizi belirlememiz gerekiyor. Turizmin ve tanıtımın önemini hepimiz çok iyi biliyoruz. Şehrimizde bu sektörün ulaşması gereken, hak ettiği noktada olmadığını biliyoruz. Bu anlamda öncelikli olarak tanıtım faaliyetlerinin artırılarak devam ettirilmesi gerekiyor. Bu doğrultuda sadece kendi sınırları içersindeki etkinliklerin bir kent için yeterli olmayacağını düşünüyoruz. Dolayısıyla ulusal ve uluslar arası ölçekte bazı tanıtım faaliyetlerine de katılmamız gerekiyor" dedi.

Vali Direkçi, daha sonra gündem maddelerini okuyarak katılımcılara bilgi verdi. Toplantının devamında ise katılımcılar, fikir alış verişinde bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2007 Perşembe 15:20:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?