3
Mayıs
2024
Cuma
KASTAMONU
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Ilgaz Mountain Resort

Ilgaz Mountain Resort, Zirvesi 2850 m olan Ilgaz Dağı Mili Parkının 1750. metresinde, korumaya alınmış bölgede, 60 dönümlük arazi üzerinde, Beş yıldızlı, 445 yatak kapasiteli, 118 apart daireden oluşan bir tesistir.

Ilgaz Mountain Resort, sizlere tüm yıl boyunca şehir gürültüsünden ve kıyı tatilinin bunaltıcı atmosferinden uzakta, yemyeşil bir doğada kuş cıvıltıları arasında eşsiz bir manzara eşliğinde dinlenmenin, eğlenmenin ve spor yapmanın huzuru ve mutluluğunu yaşatmak için tasarlanmış bir tatil köyüdür.

Ilgaz Mountain Resort' un en büyük özelliklerin biride sizlere evinizin her türlü konfor ve ferahlığını yaşatacak 4 ayrı oda seçeneği sunmasıdır.

Ilgaz Mountain Resort'de geleneksel Kastamonu mimarisi estetiği ve doğal görünümü ve en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş bir konfor 35m2 lik 3 kişilik Sedir, 45m2 lik 3 kişilik Kayın yada 65m2 lik 4 kişilik Ladin ve 85 m2 lik 6 kişilik Ardıç tipi dairelerde sizleri bekliyor.

İlgili Kişi :
Adres1 :Ilgaz Milli Parkı Kastamonu
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 (0366) 239 10 40
Faks :+90 (0366) 239 10 54
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.