6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

15 işçinin iş teslim töreni yapıldı

15 İŞÇİNİN İŞ TESLİM TÖRENİ YAPILDI

Kastamonu'nun Tosya ilçesi Belediye Başkanlığı ve İş-Kur Kastamonu İl Müdürlüğü tarafından Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) çerçevesinde ağaçlandırma ve çevre düzenlemesi ile ilgili sözleşme imzalanmasıyla, Tosya Belediyesi'ne alınan 15 işçi için tören düzenlendi.

Alınan işçilere işlerinin teslim töreni, Tosya Belediyesi önünde yapıldı. Törene, Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, MHP Tosya İlçe Başkanı İsmail Yur, Tosya Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola, Tosya Belediyesi Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tosya Belediyesi ve İş-Kur Kastamonu İl Müdürlüğü tarafından Toplum Yararına Çalışma programı çerçevesinde yapılan sözleşme gereğince, 15 işçi 2 ay süre ile Tosya Belediyesi bünyesinde görev yapacak. Törenin açılış konuşmasını yapan Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, “Tosya Belediyesi ve İş-Kur İl Müdürlüğü arasında imzalanan sözleşme gereğince 15 arkadaşımız, ağaçlandırma ve çevre düzenlemesi işerinde 2 ay süre ile çalışacaklar. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın tüm finansmanları, İş-Kur tarafından karşılanıyor. 15 arkadaşımız Akçakavak mevkiinde ağaçlandırma çalışması işlerinde görev yapacaklar. Yeni gelen bütün çalışanlarımıza aramıza hoş geldiniz diyorum” diye konuştu.

Başkan Şahin'in konuşmasının ardından İlçe Müftüsü Vekili Muhsin Özdemir'in duası ile tören sona erdi. Törenin ardından, Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz ve beraberindekiler. Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin'i ziyaret ederek, belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.

15 İŞÇİNİN İŞ TESLİM TÖRENİ YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2010 Pazartesi 15:49:04
Güncelleme :25 Ekim 2010 Pazartesi 17:22:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?