7
Mayıs
2024
Salı
KASTAMONU

3 kız kardeş toprağa verildi

Kastamonu'da, İsfendiyar Bey Mahallesi Bayır Sokak'ta önceki gün çıkan yangında, dumandan zehirlenerek hayatını kaybeden 3 kız kardeş toprağa verildi.

Talihsiz miniklerin cenazesinde, büyükbaba Hamza Kabukluoğlu, babaanne Fikriye Kabukoğlu ve baba Sedat Kabukoğlu, sinir krizi geçirdi. İzmir'de bulunan anne Öznur Kabukoğlu ise çocuklarının cenazesine yetişemedi. İnsanların yüreklerini dağlayan bu feci olayda, mahalle sakinleri ise itfaiyeden şikayetçi. Yangına ilk müdahale yapılmadan üst camdan çocukların alınabileceğini iddia eden mahalle sakinleri, yangına tedbirsiz gelen itfaiye ekiplerini suçluyor.

Büyükbaba Hamza Kabukoğlu, çocukların kendisinden yiyecek bir şeyler istediğini, bunun üzerine pazara meyve almaya gittiğini, ancak döndüğünde evin yandığını gördüğünü söyledi. Büyükbaba, bu anlattıklarının yarım saat içinde olduğunu da ifade etti.

Babaanne Fikriye Kabukoğlu ise, işten döndüğünde evinin yandığını gördüğünü, camı kırarak içeri girdiğini, ancak alevler üstüne gelince dışarıya çıkmak zorunda kaldığını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2005 Perşembe 00:30:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?