5
Mayıs
2024
Pazar
KASTAMONU

Apartmanda panik!

Kastamonu’da, doğalgaz sıkışmasından çıktığı tahmin edilen yangın apartmanda bulunanlara korkulu dakikalar yaşatırken, çocuklar gözyaşlarına boğuldu.

Kastamonu’nun İnönü Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi Çınar Sitesinde 7 katlı apartmanın 6’ıncı katında Mehmet Çelik’e ait dairede doğalgaz sıkışmasından dolayı yangın çıktı.

Kısa sürede apartmanı duman kaplaması nedeni ile diğer dairelerde oturan ev sahipleri korku yaşadı. Komşular tarafından görülen yangın Kastamonu Belediye İtfaiye Müdürlüğüne haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, camı kırarak yangına müdahale etti.

Yangını büyümeden kontrol altına alan itfaiye ekiplerinden bazıları içeride oluşan yoğun dumandan etkilenerek zehirlenme tehlikesi geçirdi. Ayrıca apartmanda 7 yaşındaki Ceren Bayramoğlu ile babaannesi Nazmiye Bayramoğlu ve diğer dairedekiler mahsur kaldı. Yoğun duman nedeniyle balkonda gözyaşları arasında kalan Ceren Bayramoğlu, aşağıda bekleyen ailesinden yardım istedi. Ailesi ise Ceren’e telefonla sakin olmasını ve ağlamamasını söyledi.

Dumanın apartmanı terk etmesinden sonra ailesi, evine girerek korkulu dakikalar yaşayan Ceren’i teselli etti. Bu esnada apartmanın çevresinde toplanan meraklı vatandaşlar nedeniyle emniyet güçleri ve itfaiye ekipleri çalışmakta güçlük çekti.

iha
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2012 Salı 18:01:36
Güncelleme :20 Haziran 2012 Çarşamba 15:10:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?