7
Mayıs
2024
Salı
KASTAMONU

Arkadaş kavgasında ölü sayısı arttı

ÇATALZEYTİN'DEKİ ARKADAŞ KAVGASINDA ÖLÜ SAYISINI İKİYE YÜKSELDİ

Çatalzeytin ilçesinde yaşanan arkadaş kavgasında ölü sayısı ikiye yükseldi. Zabıta memuru tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde 28 Haziran'da bir kişinin olay günü ölümüyle sonuçlanan arkadaş kavgasında, otomobil ile ezilen ve ağır yaralanan Çatalzeytin Belediyesi'nde görevli zabıta memuru 41 yaşındaki Hamza Ünal, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde sürdürdüğü yaşam savaşını kaybetti. Aynı kavga olayında otomobilin çarptığı bir başka kişi olan 112 Acil Servis şoförü Seyfi Yakupoğlu ise olay günü hayatını kaybetmiş, iki kişinin ölümüyle sonuçlanan olayda otomobili kullanan Ö.F.G.

ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Olaydan sonra Kastamonu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan zabıta memuru Hazma Ünal'ın durumunun kritik olması nedeniyle helikopter ambulansla Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alınmıştı. Hazma Ünal, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Çatalzeytin Ginolu bölgesinde birlikte alkol alan Çatalzeytin Belediyesi zabıta memuru Hamza Ünal (41), Ö.F.G. (41) ve Kastamonu 112 Acil Servis ambulans şoförü Seyfi Yakupoğlu'nun (47) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine zabıta memuru Hamza Ünal'a yumruk vuran Ö.F.G., olay yerinden Seyfi Yakupoğlu ile birlikte otomobille ayrıldı. Bir süre sonra telefonla Ö.F.G. ve Seyfi Yakupoğlu'nu arayan zabıta Hamza Ünal, kendileriyle görüşmek ve konuşmak istediğini

söyleyerek, arkadaşı İsmail Ş.'nin taksisiyle ilçe çıkışındaki Hamidiye köyü Şehitliği mevkiine gitti. Karşılıklı görüşmenin yapıldığı sırada çıkan ikinci tartışma üzerine otomobiline binen Ö.F.G., Seyfi Yakupoğlu ile Hamza Ünal'a çarptıktan sonra İsmail Ş.'nin taksisine çarparak durabildi. Olayda, 112 Acil Servis ambulans şoförü Seyfi Yakupoğlu olay yerinde hayatını kaybederken, zabıta memuru Hamza Ünal ise ağır yaralanmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2010 Salı 11:31:04
Güncelleme :6 Temmuz 2010 Salı 14:36:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?