3
Mayıs
2024
Cuma
KASTAMONU

Bayram dönüşü facia: 3 ölü

Kastamonu’da bayram ziyaretinden dönen aileyi taşıyan otomobil kaza yapması sonucu Mehmet Şevki İnceoğlu ve oğlu Mehmet Şemih İnceoğlu ile yeğeni Mehmet Melih İnceoğlu (16) olay yerinde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu-Karabük karayolunda Mehmet Mücahit İnceoğlu (50) idaresindeki 34 TD 3654 plakalı otomobil, Abana ilçesinde bulunan annelerini Ramazan Bayramında ziyaret ettikten sonra İstanbul’a dönüş yolunda Kanlıgöl mevkisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

Yolculardan bazıları araçtan dışarı fırladı. Kazada Mehmet Şevki İnceoğlu (54) ve oğlu Mehmet Şemih İnceoğlu (20) ile yeğeni Mehmet Melih İnceoğlu (16) olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Mehmet Mücahit İnceoğlu ile oğlu Mehmet Salih İnceoğlu (10) yaralandı.

Yaralılar olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.Kazada hayatlarını kaybeden Mehmet Şevki İnceoğlu, Mehmet Şemih İnceoğlu ve Mehmet Melih İnceoğlu’nun cenazeleri ise Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.  

iha
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2013 Pazar 14:56:23
Güncelleme :11 Ağustos 2013 Pazar 15:00:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?