7
Mayıs
2024
Salı
KASTAMONU

Boşanmak istedi, bıçaklandı!

KASTAMONU'DA CİNAYET

Kastamonu'da bir kişi, boşanma davası süren eşi 41 yaşındaki Selma A.'yı bıçakla ağır yaraladı. Kastamonu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Selma A. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Selma A., valilik yanındaki 10 Aralık Caddesi üzerinde bir yıldır boşanma davaları sürmekte olan eşi S.A ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi sonucu S.A., eşini tek bıçak darbesiyle ağır yaraladı. Olay sonrasında Kastamonu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Selma A. ameliyata alınmasına rağmen kurtarılamadı.

Olay sonrası bir otomobille kaçan S.A.'nın bulunduğu yer Asayiş Şube Müdürlüğü dedektiflerinin titiz çalışmaları sonucu tespit edildi. Asayiş Şubesi ekipleri, Subaşı mevkii Taşlık köyünde jandarmayla birlikte düzenledikleri operasyonla S.A.'yı yakaladı.

S.A. polis tarafından yapılan sorgusunun ardından adliyeye çıkarılmadan önce olay mahallinde tatbikata götürüldü. Geniş güvenlik önlemi altında gerçekleşen tatbikat esnasında polis herhangi bir olumsuz duruma mahal vermemek için cadde üzerinde tedbir aldı. Tatbikat sonrasında yine geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen S.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. S.A.'nın bir dönem kapıcılık ve kasaplık yaptığı öğrenildi.

KASTAMONU'DA CİNAYET
İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2010 Perşembe 11:48:00
Güncelleme :22 Temmuz 2010 Perşembe 12:00:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?