6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

Bu kadarına da pes!

BU KADARINA DA PES DOĞRUSU

Kastamonu Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği binası bilinmeyen saatlerde kimliği belirsiz hırsızlar tarafından soyuldu.

Cebrail Mahallesi Şehitler Sokak üzerinde bulunan Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne giren kişi ya da kişiler içerideki bilgisayarı ve dernek üyelerine yardım amaçlı bulundurulan içi para dolu yardım kutusunu alarak kayıplara karıştı.

Dernek binasındaki görevlinin sabah binaya gelmesiyle birlikte ortaya çıkan hırsızlık olayının ardından Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ve Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri derneğe geldi.

Binada yapılan incelemede dernekten bilgisayar ve yardım kutusunun çalındığını tespit edildi. Bina içerisindeki camların da kırık olduğu öğrenildi.

Uzun yıllar Kastamonu'da Maşat Yakası Karakolu olarak hizmet veren bina bir dönem ise erkek sığınma evi olarak kullanıldı. Bina son olarak Kastamonu Valiliği tarafından tadilattan geçirilerek Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'ne tahsis edilmişti.

Hırsızlık olayını gerçekleştiren kişi ya da kişilerin aklı başında insanlar olmadığını düşündüğünü dile getiren Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Şaduman Sivrioğlu, polisin bu hırsızlık olayını kısa sürede çözeceğine inandığını, bu hırsızlık olayının utanç verici olduğunu, hırsızlığın en son yapılacak yerlerin başında Şehit Aileleri Derneği binasının geldiğini söyledi. Sivrioğlu, bu yüzden bu hırsızlık olayını gerçekleştiren kişilerin aklı başında insanlar olmadığını belirtti.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

BU KADARINA DA PES DOĞRUSU
BU KADARINA DA PES DOĞRUSU
BU KADARINA DA PES DOĞRUSU
BU KADARINA DA PES DOĞRUSU
İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2010 Salı 12:23:02
Güncelleme :20 Nisan 2010 Salı 13:47:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?