7
Mayıs
2024
Salı
KASTAMONU

Cami inşaatında sona doğru

ŞEHİT HÜSEYİN ATEŞ CAMİİ SONA YAKLAŞIYOR

Taşköprü Şehit Aileleri Derneği Başkanı Metin Ateş'in oğlu Şehit P. Astsubay Çavuş Hüseyin Ateş'in adının verildiği ve hayırsever vatandaşlar tarafından Kastamonu'nun Taşköprü ilçesi Pulcular Mahallesi'ne yaptırılan cami son aşamaya yaklaşıyor.

18 Haziran 2008'de temeli atılan Pulcular Mahallesi Şehit Hüseyin Ateş Camii inşaatı hayır severlerin katkılarıyla her geçen gün hız kazandı. Pulcular Mahallesi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Cemil Duman, “Cami inşaatının ilçemizin merkezindeki hayırsever esnaf ve vatandaşlarımızın katkıları ile köydeki hayırsever vatandaşlarımızın maddi ve kerestelik kavak yardımları sayesinde üç katı çıkılıp kubbe yapımı aşamasına geldi. Cami inşaatımızın yapımında özellikle gurbette bulunmasına rağmen bizlerden yardımını esirgemeyen Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Cami inşaatının kubbe ve sıva işleminin yapıldığını belirten Duman, tüm hayırseverlerden cami inşaatlarının biran önce tamamlanabilmesi için yardımlarını beklediklerini açılan hesap numarasına hayırseverlerin yardımlarını yapabileceklerini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2010 Perşembe 11:11:04
Güncelleme :7 Ekim 2010 Perşembe 16:42:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?