6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

Casmoni'den 600 kişiye iş

CASMONİ TEKSTİL’DEN KASTAMONU’DA 600 KİŞİYE İŞ

İstanbul’da sahibi olduğu Yayla Tekstil adıyla takım elbise konusunda önemli bir ihtiyaca cevap veren Kastamonulu Mehmet Yayla, firmaları bünyesinde oluşturdukları Casmoni markasının üretim merkezini Kastamonu olarak belirledi.

Kastamonu Ankara karayolu 7’inci kilometresinde bir binayı kiralayan Yayla Tekstil, kendi bünyesinde oluşturduğu Casmoni markasının üretimini Kastamonu’da yapacak. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı tesiste makinelerin montaj çalışmaları ise devam ediyor. Casmoni Tesktil’in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yayla, tekstil fabrikalarının ilk etapta 300 kişiye istihdam sağlayacağını duyurdu ve “Firmamıza duyulan güven ve başvurulardaki yoğun talepten dolayı son derece memnunuz. Halkımızın gösterdiği bu ilgi ve yakınlık nedeniyle onlara teşekkür ediyoruz. İlk aşamada maalesef bizimle çalışmak isteyen arkadaşlarımızın hepsini bünyemizde istihdam edemesek bile en fazla altı ay içerisinde personel sayımızı 600 kişiye çıkararak firmamıza olan bu yoğun talebe cevap vermeye çalışacağız” dedi.

Personel alımlarını 15 Ekim’de sonuçlandıracaklarını ve bu ayın sonu itibariyle de üretime başlayacaklarını söyleyen Mehmet Yayla, “Yapacağımız bu yatırım güzel Kastamonu’muza ve ülkemize hayırlı olsun. Bizimle birlikte bir çok yatırımın da bu bölgeye gelmesini temenni ediyoruz. Çünkü bu güzel il ve bu güzel insanların daima her şeyin en iyisini hak ettiğini düşünüyoruz” dedi.

2000 yılından bu tarafa faaliyet gösteren Yayla Tekstil, yurt içi piyasada önemli markalara ve marka mümessilleri aracılığıyla da yurt dışına fason üretim yapıyor. Son olarak ta kendi markasını oluşturarak, Casmoni adı altında pantolon ve ceket üretimi yapıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2010 Salı 15:45:04
Güncelleme :7 Ekim 2010 Perşembe 16:43:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?