6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

Direksiyon başında kalbine yenildi

DİREKSİYON BAŞINDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Türk Telekom'da çalışan bir kişi, kullandığı aracın direksiyonunda kalp krizi geçirince, hareket eden araçla birlikte binadan içeri girdi. Sürücü, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay, öğle saatlerinde Türk Telekom Müdürlüğü önünde meydana geldi. Türk Telekom Müdürlüğü Şebeke Erişim Servisi'nde şoför olarak çalışan 44 yaşındaki Mehmet Emin Cihan, 37 PN 767 plakalı bom adı verilen iş makinesini park ettiği yerden hareket ettirdiği sırada direksiyon başında kalp krizi geçirdi. Ayağı gaz pedalında iken kalp krizi geçiren Cihan'ın kullandığı bom aracı hızla Türk Telekom Müdürlüğü binasından içeri girdi. Binanın ana giriş kapısını yıkarak içeri giren bom aracının o sırada içeride

bulunan kimseye çarpmaması bir şans olarak değerlendirildi. Kalp krizi geçiren Mehmet Emin Cihan için ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Sağlık ekipleri Cihan'a kalp masajı yaptı. Ardından Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Cihan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Mehmet Emin Cihan'ın ölümü büyük bir üzüntüye yol açtı. Yakınları ve mesai arkadaşları hastaneye akın etti. İki çocuk babası Mehmet Emin Cihan'ın bir süre önce kalp rahatsızlığı nedeniyle anjiyo olduğu öğrenildi.

DİREKSİYON BAŞINDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ
DİREKSİYON BAŞINDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ
DİREKSİYON BAŞINDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2010 Çarşamba 14:36:00
Güncelleme :16 Haziran 2010 Çarşamba 18:07:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?