7
Mayıs
2024
Salı
KASTAMONU

Diyaliz hastalarına piknik morali

DİYALİZ HASTALARINA PİKNİK MORALİ

Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesi hastaları Daday Çömlekçiler Köyü’ndeki at çiftliğinde piknik yaptı.

Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi Başhekimliği ve Diyaliz Ünitesi Sağlık Ekibi, “Diyaliz’de piknikli günler” sloganıyla düzenledikleri etkinlikle diyaliz hastalarına neşe dolu bir gün geçirtti. Daday Çömlekçiler At Çiftliği’nde düzenlenen pikniğe, 40 diyaliz hastası aileleri ile birlikte katıldı.

Pikniğe katılan ve diyaliz hastalarını yalnız bırakmayan Dr. M.İslamoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Dursun Ali Sağlam, diyaliz hastaları için düzenledikleri piknikle ilgili şunları söyledi:

“Hastalarımızın derdi bizim derdimizdir. Biz bu düşüncelerle sağlık hizmeti vermeye çalışıyoruz. 40 diyaliz hastamız ve ailelerinin de katılımıyla Daday Çömlekçiler At Çiftliği’nde bir hafta sonu pikniği yaptık. Hastalarımızla birlikte piknik yapmanın anlamını her zaman olduğu gibi bir kez daha yakından daha iyi anlamış olduk. Diyaliz hastalarımız için bu etkinliği yılda bir kez değil, iki kez yapmayı ve hastalarımıza moral vermeyi düşünüyoruz. Düzenlediğimiz piknikli günler etkinliğini geleneksel hale getireceğiz.”

Diyaliz hastaları da duygularını şöyle dile getirdiler:

“Diyaliz Ünitesi’nde çalışanlar bize her zaman sahip çıkıyor. Doktoru, hemşiresi, sağlık memuru ve diğer çalışanlarına bizlere verdikleri özverili hizmetlerden dolayı ayrı, ayrı teşekkür ediyoruz. Biz bu ünitede adeta bir aile gibiyiz. Pikniğimiz çok güzel oldu. Ayrıca pikniğimize katılan bizleri yalnız bırakmayan Hastane Başhekimi ve yardımcılarına da gönülden teşekkür ediyoruz.”

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2010 Pazartesi 18:22:05
Güncelleme :18 Ekim 2010 Pazartesi 18:33:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?