6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

Eğreti Gelin filminin çekimleri Kastamonu'da başladı

Uzun zamandan beri Kastamonu’nun gündemine oturan ve sinema tutkunlarının merakla beklediği Eğreti Gelin filminin ilk çekimleri Atıf Yılmaz tarafından büyük bir titizlikle gerçekleştiriliyor.

 Filmin en önemli sahnelerinin çekileceği Kastamonu’daki tarihi mekanlar arasında Tahir Efendi Konağı, El Sanatları Atölyesi, 75. Yıl Cumhuriyet Evi, Liva Paşa Konağı, Fadıralılar Konağı, Osmanlı Sarayı, Saraçlar Mahallesi, Ellezler Konağı, Eski Defterdarlık, Kırkodalı, Gazipaşa İlköğretim Okulu ve daha bir çok önemli mekanlarda çekim yapılacak.


Müjde Ar, Nurgül Yeşilçay, Genco Erdal, Fikret Hakan, Fusun Demirel, Nilüfer Aydan gibi ünlü oyuncuların rol aldığı 100 dakikalık filmde Kastamonu’nun tanıdık simalarına da rol verildiği öğrenildi. Filmin Kastamonu çekimlerinin 5 yada 6 hafta kadar süreceği tahmin edilirken, filmin 2004 yılı bitmeden vizyona girmesi bekleniyor.


Öte yandan Gazipaşa İlköğretim Okulu’nda çekimleri süren Eğreti Gelin filminin setini ziyaret eden Kastamonu Valisi Mustafa Kara, ünlü yönetmen Atıf Yılmaz’a ve ekibine başarılar diledi.

iha-kastamonu
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2004 Pazartesi 13:19:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?