6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

Erhan Bedir Kastamonuspor'da

KASTAMONUSPOR İKİNCİ TRANSFERİNİ YAPTI

Kastamonuspor Genel Menajeri Eşref Akyazı ve Teknik Direktör Ayhan Alemdaroğlu'nun transfer listesinde yer alan 29 yaşındaki tecrübeli santrfor Erhan Bedir'le her konuda anlaşma sağlandı. Erhan Bedir, geçtiğimiz sezon Yimpaş Yozgatspor'un takım kaptanlığını yapmıştı.

KSK yönetimi, 2010-2011 Sezonu için transfer görüşmelerine tüm hızıyla devam ediyor. Pazarsporlu genç stoper Varol'la anlaşma sağlayan yönetim, Kastamonuspor'un İsmail Dikmenli Tesisleri'ne gelen 29 yaşındaki tecrübeli santrfor Erhan Bedir'le de her konuda anlaştı.

KSK Genel Menajeri Eşref Akyazı ve Teknik Direktör Ayhan Alemdaroğlu'nun uzun süredir görüşme halinde olduğu Erhan Bedir, geçtiğimiz sezon Yimpaş Yozgatspor'un takım kaptanlığını yapmıştı.

Kayserispor altyapısından yetişen 29 yaşındaki tecrübeli futbolcu, şuana kadar Ünyespor, Hopaspor, Zeytinburnu, Zonguldakspor, Aydınspor, Anadolu Üsküdar, Tokatspor, Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor'da forma giydi.

Kastamonuspor'u geçtiğimiz sezondan yakından takip ettiğini ifade eden Erhan Bedir, kendisine verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağını ifade ederek, kulübün başarılı bir sezon geçirmesi adına elinden gelen tüm mücadeleyi göstereceğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2010 Perşembe 10:20:04
Güncelleme :15 Temmuz 2010 Perşembe 10:21:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?