7
Mayıs
2024
Salı
KASTAMONU

Evi yanan aileye yardım eli

KIZILAY BAYRAMDA EVLERİ YANAN AİLEYE YARDIM ELİ UZATTI

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde geçtiğimiz gün meydana gelen yangında evlerini kaybeden Çamyaran ailesine Kızılay Taşköprü Şubesi yardım eli uzattı.

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesine bağlı Avşar köyünde yaşayan Ali Çamyaran'a ait evde, bayramın 3. günü öğle saatlerinde yangın çıkmış ve bu yangın sonucu ailenin evi yanarak kül olmuştu. Olayın ardından evleri tamamen yanarak kül haline gelen ve maddi durumları iyi olmayan Çamyaran ailesine, Kızılay yardım elini uzattı.

Türk Kızılayı Taşköprü Şubesi aileye giyecek, yiyecek ve insani yardım malzemelerinden oluşan bir paketi teslim etti. Kızılay Taşköprü Şube Başkanı Hüseyin Seven, “Burada çıkan yangın sonucu bir ailenin evi ve eşyaları kül oldu. Durumu öğrendiğimizde hemen sığınacak yer ve yiyecek temin ettik. Aileye ilk etapta rahatça kalabilecekleri bir çadır kurmak istedik ancak köyde boş olan bir eve yerleştiklerini öğrendik. Ailenin üstlerindeki kıyafetler dışında her şeyleri yanmış. Kendilerine giyecek ve yiyeceklerden oluşan bir paket temin ettik. Zor durumda kalmamaları için gerekli olan her şey yapıldı. Bundan sonra da normal hayatlarına dönünceye kadar gerekli yardımları yapmaya devam edeceğiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2010 Salı 11:22:00
Güncelleme :14 Eylül 2010 Salı 11:37:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?